Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Pontosan,Vajna csak 5%-ot vett meg a Dynamo által.Most új tulaj jön,tevékenységgel fundával,én számítok egy olyan eshetőségre is, hogy az új tulajunk nem a végső állomás lesz ;-)
Nekem is. Ott 5% került hozzá. Most névváltás, tevékenységi kör váltás, mindenkit visszahívnak és új vezetőség jön. Ez nem más mint a nagytulaj maga. Még nem tudjuk ki az... de ez a cég hova lenne titkok nélkül 😊 mindenestre az “EstMedia” ezen a néven hétfőn megkezdi utolsó hónapját!
Megyeget a lassú tilitoli felfelé. Lassan lassan elmozdulunk 90-ről majd nagy levegővel a 100 is átvihető. Lehet már holnap bele lesz karmolva? Jó lenne még egyet utoljára odacsapni ennek a márciusnak.
Sziasztok! Nem lehet véletlen,hogy 90ről mindig visszahúzzák.Az,hogy nem kommunikálnak nem lep meg,majd hirdetnek ha mindenkinek meglesz a pakkja.Lassan az idő is szoritja őket,ha a közgyűlésig változásban gondolkodnak.Viszont,ha ott sem lesz semmi akkor sem számítok nagy minuszokra illetve csak rövidtávon.Csődeljárás alatt nincs a cég,amikor ott volt akkor voltak nyugtalan napjaink.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.