Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Srácok,ez a fórum nem a siránkozásról szól!!! Én is pipa vagyok,amikor az Estet vettem a Set 60 ft volt,most mondhatnám hogy a kanyjukat,10x nyerőm lenne a mai nappal.Tudjátok ez egy tanuló számomra hogy ne basszam el!!! Ez csak jobban megerősít abban hogy ne adjam el,mert hiszem hogy jobbak leszünk a Setnél is :DDD Csak keményen rinya nélkül ha kérhetem. ui:egymást ne basztassuk please...
Én hosszútávra tervezek és akinek nincs türelme hozzá az adja el.Volt lehetőség más részvénnyel keresni és benne van a pakliban ,hogy a következő részvény amit limitre vágnak na az sem az Est Média lesz.Van aki 7 éve tartja és biztosan van aki régebb óta csak nem ír.Valaki meg megveszi 2 hete vagy hónapja és nem megy erre végigrinyálja a napot időt és energiát nem kímélve a topikot kisajátítva.Itt még csak nem is a negatív véleményekre gondolok.Láthatom borúsan és be is írhatom egyszer egy nap,de az ,hogy két szavas hozzászólásokban rommá zúzom a topikot...Vicc.Mindenkinek fáj a minusz,de még nem láttam olyat,hogy egy rinya beírásra emelkedett volna.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.