Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ahhoz viszont forgalom kell, ami az utóbbi hetekben gyakorlatilag teljesen leült. Jól láthatóan az volt a terv, hogy a SRV programokkal generálják és turbózzák fel a forgalmat, ez egy ideig működött is, de vélhetően áthúzta a számításokat az MNB által a SRV programokra betolt szigorítás. A nagy kérdés hogy erre kitudnak e találni valamit. Én azt várom, hogy az akvik bejelentéseinek elkezdésével párhuzamosan akarják majd újra felpörgetni a forgalmat is.
Akvikkal kapcsolatban: Most június végéig megtörténik a folyamatban lévő 2 akvi! Ebből az egyik külpiacra is értékesít!!! Ezzel megkezdődik a Delta regionális piacra kilépése!(Végre!)A további akvik prognosztizálható darabszáma,az erre szánt 6 MRD Ft-ból, 3-6 db lesz! Nincs kétségem, hogy ezek között is lesz olyan, aki már külpiacokon ott van, termékkel vagy szolgáltatással.Úgy tűnik a prime-ba bekerülés sem lett stornózva a cégben.
NEM tűntem el,csak mint írod , elegem van a "bohócokból". Az általad említett ember is év végén úgy köszönt be,jelent meg a fórumon,hogy minden előzmény nélkül elkezdett engem mocskolni. Ennyi. NEM ÉRDEKELNEK. Akit érdekel leírom,mások lépjenek át rajta : Semmi baj a 1/2 évessel. A történések nem a számokon fognak bekövetkezni. Akvizíciók meglesznek ( nem "mezeik ", a még kb 80 millió darab srv sok mindenre választ fog adni. A NAGY BEVÁSÁRLÁS ( mint már említettem ) Zöld KÖTVÉNYEK által fog megtörténni. Nem véletlen,hogy a DELTA évek óta céloz a zöld ............... És érdekes módon újfent az MBH került" felszínre " ezzel kapcsolatban ( már aki olvas a sorok között ). Idáig is az MBH egyengette az utunk. DELTAKAM+ ALAPOK vásárlása, várom a zöld KÖTVÉNYEKET ha eljön az ideje. Most próbálom újra távol tartani magam a fórumtól. Semmi értelme itt a rosszindulatú ( érthetetlen miért jó nekik ) emberekkel viaskodni. Leírom a gondlatom és kész, ennyi. Próbálok mindig a DELTA cég jövőjéről beszélni, írni, mit gondolok. NEM KÉREK SENKIT,hogy vásároljon. Mindenkinek a saját döntése, utána viselkedjen "férfiként " . Sziasztok
Sajnos tele vagyunk megválaszolatlan kérdésekkel és sokaknál elszakadt már a cérna. Egy biztos,jelenleg a részvényesi érdek ismeretlen fogalom a cég számára.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.