Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Újabb cikk. Megágyaznak egy mai emelkedéshez? Ha reggel megtépnék a könyvet hány ember agyalna azon hogy megint egy 51% nap jön? Amilyen viccesek megcsinálják újra 🤣😃 És akkor jön a FOMO... kimaradni még egy 50 % ból vagy bele venni? Nehéz egy nap jön gyerekek 🤣😃🙄🫣🧨🎇
Egyszer minden "sorozat" megszakad vagy véget ér. Mutyi meg mindenhol van. Nem akarok nevesíteni, hogy hol van ennél sokszor-sokszor-sokszor nagyobb. Nem irigylem tőlük sem a nyerőt és nem kívánok rosszat sem nekik, és nem járok trollkodni sem oda. Az "és" utáni rész nem személyesen neked szól! De bárhogyan is, itt is lehetséges a fejlődés, ha akarják. Ez majd kiderül. Én nem sietek, kivárok. Sokan hittek már más cégekben nagyon erősen és pont az előtt adták fel, amikor valóban beért volna a várakozás, türelem gyümölcse. A közbeszerzés még nincs elnyerve, de jó eséllyel kaphat ebből a "450 milliárdból" egy nagy szeletet a következő 2 évben. Aztán persze a hatékonyság, könyvelés és akarat kérdése is (valamint egyéb dolgok is), hogy mennyi profit lesz belőle.
Azért ne legyen már okunk panaszkodni!!! Tessék már megnézni hol álltunk múlt héten ,meg az előtte való hónapokban!! Én nagyon meg leszek elégedve ha itt 60-70 között stabilizálódik az árfolyam, akár hetekre is!! Azért a saját részvény értékénél nagyságrendekkel többet vásároltak nagy összegekkel!! Aki akarta kiszállhatott ha igazán résen volt tegnap, csak sajnos tulajdonképp a kereskedés legelején fél óra volt rá. Mondjuk aki vette az elmúlt hetekben 50 alatt annak a 70+ os árfolyam is szép hozam volt!!! Úgy érzem most szintet lépett az árfolyam, csak kérem a vezérlőben az illetékeseket, ne nyomják már megint 60 alá!!!😉
Ezt az alacsony EPS meg P\E ráta dumát már kb 47x betolta ide hully gully név alatt. Nincs ezzel se baj, csak ne nézzen már ennyire hülyének mindenkit.
Ha valakinek esetleg nem jött volna le a hozzászólásból: www_hu = hully gully = realmadrid = madridista …….. Meg vagy még 8 másik név alatt tolja a hülyeségeit, meg nyomja a minuszokat.
Az elmúlt években folyamatosan volt tájékoztató több százmilliárdos keretösszegű közbeszerzés elnyeréséről, utólag már látjuk, hogy mi valósult meg belőle.
Megnéztem az éves jelentését a Deltának, hát mit mondjak, nem ártana valami eredményt is produkálni a cégnek, mert ez így kuka. 3 Ft alatti EPS-sel nem is értem mit vártok itt?! A P/E ráta 22, na mindegy ez nem más mint énekes halott, ti itt feléneklitek a cég meg tetszhalott.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.