Pünkösdi királyság ez csak átmeneti. A szektások mindig újabb és újabb történetekkel akasztják hasba a népet és már kezdetektől várják a Messiást, aki majd beszáll és jól megmenti ezt a xart. Nyakunkon a Húsvét, de sehol egy jelentkező Salvatore:)
Azért van az önkontroll, hogy ne győzzön a kapzsiság (kockázati éhség) a kockázatviselő képességen, tapasztalaton és a prognosztizálható következmény felmérésén. Ahogy nagyszüleim sokszor mondták: "Kleine Fische, gute Fische'"
Ebből is látszik, hogy ez a legdeltásabb papír, hiszen ha vannak is hírek, inkább negatív és mégis izmosodik:) Hogy is van ez?:) Búghatsz itt ezerrel, ha nincs jobb dolgod:)
Persze vannak olyanok, akik azt szeretik, ha fáj, de a magam részéről azt mondom, hogy könnyű az embernek magát megégeti egy ilyen gaggyesz papírral. Lehet, hogy kétszer nyer aztán vérszemet kap nő a kapzsiság és a korábbi apró részeredményeket többszörösen lenullázza:) Opus meg 4ig sem a transzparencia csúcsa, de ott legalább közzétesznek időnként pozitív híreket. Itt semmi, merthogy olyan nincs, csak negatív először nav találta meg, aztán az mnb. Ez itt kérem a sikersztori, nincs itt semmi látnivaló:)
Szerintem a kettő között van az "igazság". A Deltából a kisbolygó végleg kitiltott (igaz, őt nálam már sokkal több fórumról tiltották ki), mert reagáltam egy személyeskedésre és állítólag csináltam a "feszkót" az árfolyamra vonatkozóan. Aztán utána bukott be az Est/Delta. De azért annyira van benne fantázia, hogy napizással és shortolással elég szépen lehet rajt keresni. Persze, nem kényszer venni.
Várjuk a felbeszélőktől a híreket. Esetleg covid helyzet miatt átdolgozott 2020 üzleti terv, profit warning a befektetők felé:) Ja, hogy nincs ilyen hiteles kommunikáció, hát ez pech:)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.