Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Csitrimúzsa már csak olyan mint az ovis szerelem volt. Azzal fejezte ki az érzéseit a srác h húzkodta a copfom, csak nekem persze....:DD
Asszem Te is jársz vele.....;)
elvileg van egy használható stratégiád. miért shortolsz,ha nincs rá jel?
gopa már megmutatta párszor,hogy mi történik,ha meggyőződésből próbálsz kereskedni.
ne akarj okosbb lenni a piacnál,mert egyenlő erők küzdelme.felesleges széllel szembe..
Én csak pusztán a szabályozói rendszerre gondoltam. Nem pedig a kereskedés tényére.
Az más tészta, hogy ki mivel spekulál.
A britek fizetnek, ugye korábban mondtam is neked a wordspreads esetét. Fizettek, csak kellett hozzá fél év.
Egyébként a certire is tudsz stopot tenni, oda teszed ahova akarod. Bár nyilván macerásabb átszámolni a dolgokat. Tehát nem teljesen függsz az erste-től, persze a korlát árat figyelembe kell venni. Longolni most akár 5-6 félével is lehetne, igaz a short-okat kiütötték, de érdekük, hogy legyen, mert akkor nem lesz forgalmuk.
A trükkjeit meg úgy látod át, ha megismered, anélkül nem:)
Lehet mehet kis összegűt is nyitni, aztán azon gyakorolhatsz, és nem kell bét-zárást meg erste ko-sznteket nézegetned:P
Az erste naná hogy nem üzen semmiért, ők marha jól megvannak azzal is, hogy te a 30 ft spreades certijükkel trédelsz du 5-ig, 10500 meg 10750-es stopokkal :PPPPP
... nem örülnék a szitunak. Több mint kellemetlen lenne.
Abban bízom, hogy azért az nekik sem buisnes ha nem gyűjtögethetik a jutalékokat, szóval ez a dax, nem egy forgalmatlan valami, szóval csak lesz tán valami helyette.
...hát Joe, örülök, hogy csücsülsz a longban és gyarapszik a számlád/gyarapszik a májad. Emberi értékeid szememben viszont erőset shortosodtak.
Ne vedd személyeskedésnek, de nem megy máshogy /csak hasonlóan/. Nem áll szándékomban kötözködni -félre ne értsd- egyszerűen íztelen megjegyzésed van szándékomban véleményezni.
További szép napot, sikeres kereskedést, ...és ki tudja mire van még szükséged az életben!
" Illetve a normáls tőzsdén sokkal nagyobb biztonságban van a pénz, mint egy forex piacon működő brókernél."
A tbsz igaz, de a második nem feltétlenül, csak ha sz.r céget választasz.
Épp azért néztem ki a cityt meg az alfát, mert 50000 gbp-ig biztosítja a brit betétbiztosítás a pénzed, ha gond lenne velük. Szal ha most az fxcm (az alfa anyacége) bedőlt volna, elvileg 50k-nál kisebb betét esetén visszakapnád a pénzed.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?