Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Illene, 1200 pont emelkedés után:)
Hogy mi lesz rá az ürügy, az persze kérdéses:))
Ráadásul amilyen QE-lázban égnek, lehet h 11k-ig meg sem állnak:) bár én azért egy kisebb esést előtte valószínűbbnek látok - ez persze pont nem jelent semmit.
Jah, jól megvagyunk, csitrimúzsa nyelvének megint útdíjat kell fizetni, mert átlépte a megyehatárt :DDDD
A dax sztem is shortos SZIGORÚAN RÖVID TÁVON. Egy ekkora menet után (kb 1200 pont) illene visszatesztelni párszáz pontot, mondjuk a 10100-10k környéki tartományt.
Már csak technikai alapon is, hisz a 10k 1 éve kemény ellenállás, s egy ilyet, ha ötödszörre áttöri, illik visszatesztelni.
Persze a QE miatt most (is) torz a piac, szal franc tudja, mi lesz.
Eleve poén h dax sokadik ATH-n, miközben az eu gazdasága annyira azért nem fényes...
Ha emlékszel, tavaly tavasszal többször volt, h az ukrán balhé miatt a dax esett, mint a kő, az amcsik meg pont leszarták: nyitás előtt beesett kicsit a futi, amit menetrendszerűen megvettek, és pluszban zártak.
Ez a nagy dilemmám, hogy fordítva állank. Nem ehhez szoktam.
Jó, jó, tudom én, hogy két külön index, és mehetnek külön is, de ezek nagyon kézen fogva járnak/tak, és ez a szitu így most szokatlan -legalább is nekem.
Van itt olyan, aki emlékszik olyan helyzetre, hogy ezek nem egyszerre mozogtak heteken át?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?