Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
3. Soha ne kereskedj előny nélkül Egy kereskedőnek mindig tudnia kell, hogy hol van az előny. Előny nélkül nem lehet sikeresen kereskedni. Ez olyan lenne, mint egy kaszinó, melynek nincsen „nullája”. 4. Egyszerűség - „Keep it simple!” Egy kereskedőnek gyorsan kell döntéseket hoznia és csak az egyszerű döntések a gyors döntések. 5. Fegyelem Csak két dolog létezik, amelyet kontrollálni tudsz – a kockázat és saját magad. Az érzelem és értelem közötti harcban, mindig az érzelem fog győzni, ezért feltétlenül fegyelmezettnek kell lenned.
Ez a nyomorult DAX nem tud korrigálni? Nemrég írtam,hogy long lesz 16550 körülig,de 16 felett shortolgatunk majd,aztán jönnek a bukták..Hát nem is birtam tovább..Tegnap a nasdaq szépen korrigált,abba brle is vettem 15910 körül,-1%-nál,este fel is húzták zárás előtt,most meg már újra 16.000 a hatija. Ebből kiindulva indítottam egy shortot a DAX-ra,350-nél,aztán persze beindult felfelé..🤣
na ja naposon a dupla csúcs befigyelhet ... jelenleg innen már inkább várok az esti powell tata szeánsz végére "Vannak régi pilóták és vannak bátor pilóták, de nincsenek régi, bátor pilóták." http://keptarhely.eu/view.php?file=20231201v00yp45ae.png
apu (a söpö) likkal fel nyitott aztán visszaszédült egy koituszra ....jelenleg gőzöm sincs , hogy holnap mi lesz a csütörtökön kívül...tán a hózárás miatt (bónusz a brokkereknek) felkúszik
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?