megéltem :)) láttam hogy az otp-t hogy akasztotta ki/meg a soros.gy 4200 körül!, -------------------------------------- nem aljat kell keresni, hanem optimalis beszállót, ez most az!, természetesen ha holnap vagy utána a mai low alá megy akkor már nem az!
a prompt piac 17:35 kor bezár, napi high 12851, low 12370, záró 12774! ---------------------------------- https://i.imgur.com/NGMgsOl.png ---------------------------------- igy néz ki a prompt D1 gyertya, nekem ez long jelzés a következő napokra, meg már esett a tetőtől számítva kb 1400 pontot, korrrekcióra, visszatesztre számitok, aztán majd meglátjuk! :))
ma sokan ismét értékes leckét kaptak a certi kereskedés szépségeiről Az Erste S&P 500 Turbo Long 54 (EBSPTL54; ISIN: AT0000A2CG03) warrant esetében a maradványérték 155 forint. Az Erste S&P 500 Turbo Long 55 (EBSPTL55; ISIN: AT0000A2CXW8) warrant esetében a maradványérték 156 forint.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !