Az külön irónia a dologban, hogy ezek mind lufikra figyelmeztetések miatt történtek XD Úgyhogy nagyon is tudom, mi a lufi, csak nem keverem össze bika piac historikus emelkedési átlagával ;) Csendben olvastuk eddig a shortos kínlódást, de már unalmas, nem értem miért nem értesz a minuszokbol? Ez a topik így nem méltó a nevére
Ilyen életpályával én inkább csöndben maradnék a helyedben :)
Kitiltások, felfüggesztések
Moderáció:
Kitiltás a "Est média szekta" topikból
A moderálás a "Est média szekta" topik #39377 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: Ez nem a lufi topik uram. Itt a részvényesek beszélgetnek.Moderáció:
Kitiltás a "AutoWallis Nyrt." topikból
A moderálás a "AutoWallis Nyrt." topik #1336 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: TrollModeráció:
Kitiltás a "AutoWallis Nyrt+topic" topikból
A moderálás a "AutoWallis Nyrt+topic" topik #10290 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: koszonjuk
felfüggesztés(ek):
Moderáció:
Felfüggesztés a "OPUS Global Nyrt." topikban - 2019-04-01 09:03-ig (19 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderálás a "OPUS Global Nyrt." topik #195534 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: Sokak keresere manipulacio miatt. Koszonjuk az ertekes reszvetelt.Moderáció:
Felfüggesztés a "4IG részvény" topikban - 2019-06-22 00:02-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderálás a "4IG részvény" topik #37646 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: Személyeskedés, provokáció, dezinformació...Moderáció:
Felfüggesztés a "AutoWallis Nyrt+topic" topikban - 2019-06-27 13:26-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderálás a "AutoWallis Nyrt+topic" topik #6114 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: Kis pihi jot tesz.Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-07-26 10:26-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása: személyeskedés
Pénteki USA adat kicsit megkavarta a lecsorgást, mert volt egy szép fel 13350 fölé, majd le 12950, majd fel 13150 környéke és indult le megint, amit 13050 körül ez a pénteki történet megfogott, ha USA péntek nem megy ilyet, akkor simán 13000 körül kezdhettük volna a hetet....Ez van.... Továbbra sem látok esélyt USA-Kína 2019es megállapodásra, de persze tudják majd úgy tálalni, hogy közel a megállapodás stb.
tippem szerint duplacsúcsot már láttunk 13300 fölött de lehet, hogy triplacsúcs lesz, csak, hogy összekavarják a büfiket 12xxx viszont borítékolható 1-2 hónapon belül
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !