Múlt héten USa csak összehozott egy gyors miki rallyt, 28000es Dow és 3145ös SP elég komoly magasságok megint, DAX-nak ez arra volt elég, hogy megmentse a 13000 alatti szintektől. Nyitó a pénteki max környékinek néz ki, USA futik nulla körül. USA- Kína ha jól tudom kulcsdátum 12.15, nem túl szerencsés, mert hétfő reggel így komoly elmozdulás lehet valamelyik irányba.
Ebből is látszik, hogy az árfolyamokat az adás/vételek mozgatják, és kevés közük van a hírekhez, gazdasági teljesítményekhez.Izgi majd akkor lesz, ha Trump bukik, és a megvetetett papírokat elkezdik adni.Időzített bomba tőzsdelufi.
Piacok jelenleg úgy mozognak, mint valami illikvid kispapír. Egy nagy hal odacsap, aztán 1% fel, 1% le. Ha a Dax 13300-on zár, azon sem kell meglepődni, ha 13000-on, azon sem.
Decemberben már csak akkor adják a nagyobb alapkezelők ha nagyon muszáj. Tavaly nagyon becopták az év végi hulló késeket. Idén tuti kapaszkodnak bele, mert megint ugrana a bónusz egy jó része. Januárnál előbb én tartós esést nem várnék, max. oldalazást.
azért nekem ez a hét már egy picit gyanús kezd lenni, pont mikor végleg elbúcsúzna a Dax a 13000 feletti szintektől jön egy remény hír USA-Kínára, majd ma mikor tegnap beadták és ma is gyenge volt nem mellékesen lenne is ok dax esésre pont mit ad ég jó usa adat jött....nagyon tartják 13000 felett
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !