Sejtettem, hogy ma még 10 után visszanéz 100 környékére. Túl gyorsan rántották vissza. Amúgy a Dow szép rést hagyott lefelé, ez még magával ránthatja a Dax-ot délután.
ATH körül igazából + - 500 pont nem tudom egy Dax vagy Downál bármit jelent-e, az pár százalék.... Amúgy én már a kínai féltől várnék valami nyilatkozatot, mert azok nagyon csendben vannak :)
nekem az az érzésem van, hogy egyelöre meg volt a teteje bónuszok lesznek, jöhetnek a happy karácsonyi vacsorák év végéig még tartani kell ezt a szintet, hogy az év végi kimutatások is jók legyenek aztán jön a hideg és komor január-február, akkor viszont lehet jóárasítani, és az osztalékrallyra betárazni 13300-röl lefelé 6-8%-os esés az alap
long stopok szerintem most 13090 körül lehetnek, illetve a tegnapi min alatt picivel 12985 körül...az elsőt ha elérné akkor eshetne 13070 körülig első körben
Teljesen semleges beírásra is mennek a mínuszok, úgy látom. Ha nem írjátok, hogy van plusz+mínusz értékelés, lehet észre sem veszem. Fele csapat szerintem összevissza nyomogatja, ha már ott van. Tőlem nyomhatnak bármit, nem is figyelem.
tegnap már előbújtak a korábban beszart longosok itt ezen topikban is,kezdett újra kinyílni a csipájuk, ha már itt voltak meg is szórtak mindenkit mínuszokkal, szegények persze előző napokban sok zsepit elsírhattak otthon, látva a 13000 alá robogó Daxot. Na majd 12800 körül a karácsonyi ebédet eszegetve én is gondolok rájuk :)
Hagyd már ezt a minuszozós témát. Valaki direkt pályázik rád, te meg ugrasz egyböl. Kitiltanak megint. A számlán ne legyen minusz, a többi meg mindegy.
igazi agyhalott lehet, aki az EMA200 beírásra mínuszt nyomogat, de legalább élvez valamit az életében, örülök, hogy örömet okozhattam longos pajtásoknak, aki előbújt az esés után hirtelen :)
Év vége van. Trump csak nem szúr ki befektető haverjaival, meg saját magával. A rossz hírt is hétfőn - a hónap legelején - dobta be, nem hózáráskor. Tőzsdézik a öreg is , na.
Oldalazott sajnos csak....mármint shortosnak sajnos :) Az volt a gondolat tegnap, hogy 17 után szépen visszacsorognak, majd ma menyit 13050 alatt....mintegy bikacsapdaként, de ennek nyoma sincs, a tegnapi max. körül nyithat.... Szépen ráugrottak megint a lesz megállapodás reményre USában is. DAX Widerstände: 13162/13165 + 13300 + 13375 + 13425
DAX Unterstützungen: 13134/13130 + 13107 + 13085/13084 + 13000 + 12950 + 12875 + 12650/12614
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !