Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
Meg ha jol ertem egy csomo mas adat alapu bizniszt epitenek majd az etteremre mint kozossegi terre. Erdekes ez. Egy kis penzzel hosszu tavra erdemes lehet beszallni. Egy biztos, ilyen “1500-on kidobok egy darabot” meg “leontom” (sirva rohogok ezen azota is) tipusu gyenge elmejuk minieger tozsdezoknek nem valo ez (sem).
ebben nem lehet kereskedni max hinni, aki vett az majd 2-3 év múlva ránézhet a cégre addig semmi esetre se. én nem hiszek benne bár az elgondolás szerintem nagyon jó. Egyszer majd ellátogatok egy ilyenbe hogy legalább azt tudjam mit főznek és hogyan :-D egy étterem esetében nem egy utolsó szempont … bár azt látom hogy nem abból akarnak megélni hanem a hirdetésekből
1.iparág nehézkes jelenleg2. Idén, a tervezettnél korábban nyílhat meg az első ausztriai egység, Solti Gábor szakmai irányításával, aki korábban 8 évig vezette a Vapiano konyháját.
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.