Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
Amúgy én kissé szkeptikus vagyok mindkét céggel kapcsolatosan. A DMker most éppen próbálja eladni magát....és egész jól megy neki.....de h mindig lesz-e osztalék? vagy h mennyire fog bejönni a növekedés? Meglátjuk. Jelenlegi méretében annyira nem nagy sztori. Ez a növekedési plafon pedig méginkább ott van a Megakrán esetében meglátásom szerint.
Még soha nem voltam más papírnál közgyűlésen, így elég gagyin tudok beszámolni.Tavaly kb 20 fő, most 6 de velük határozatképesség volt.Tavaly dínom -dánom, most csapvíz .Mivel a fórumon olvastam, hogy a rv könyvet nézzem, a tavalyiban tucatnyi alapkezelő ( 100k ). Most csak az OTP tartja nagy tételben, viszont van 100k-s ' kisbüfi ' is.Tavaly 60% volt a 10k alatti tulaj és 40% a 10k feletti. Most jóval több tulaj,sok 2-4 db-os. Azt hittem ,hogy egy CoffComp.-os taggal bővül az igazgatóság, de nem.Viszont a könyvben ...
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.