Magyarország konzultációra hazarendelte Hollandiába akkreditált nagykövetét, meghatározatlan idõre abbamarad a nagyköveti szintû kapcsolattartás a két ország között - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és
A holland kormány elhatárolódik diplomatája nyilatkozatátólKaG, 2017. augusztus 26., szombat 08:44 A holland külügyminiszter tegnap telefonon egyeztetett Szijjártó Péterrel, majd nyilatkozott a magyar sajtónak is.Bert Kunders azt mondta: a holland kormány elhatárolódik a diplomata azon álláspontjától, amely egyenlőségjelet tesz a terroristák és a magyar kormány közé. A tárcavezető azt is leszögezte, hogy a diplomata nyilatkozata nem a holland külügy álláspontja.
-Na,na nem örülök annak mikor legyen az bármelyik hatalmon lévő korm.
Aztán elkezdik ekézni.. Elterelés megyen ám a hollandusoknak.. je..
Persze jön a gondolat migránsok távoltartása miatt nem kevés kritika fogja még
érni Mo.-got. -Na alakul ez!!!!! -Más országok tiltakozási receptjét
RAJTUNK PRÓBÁLJÁK KI!!
Gratula FELMINŐSÍTÉSHEZ""" :):) Még egy jó adalék a választáshoz..::)))
"Ebben a topikban pl. az volt a kezdeti téma, hogy ne minősítgesse büntetlenül bármilyen "nyugati" Magyarországot, vagy a magyarországi kormányt."
Nem is minősítgette.
Közismert tényeket szögezett le.
Elvakult hívek szemében tilos a kormány bírálata. Őrült veszélyes a helyzet amúgy, hogy ennyi ilyen könnyen irányítható, csettintésre urgó ostoba hívő van. A hollandusnak sajnos nem csak a kormány elveivel kapcsolatos kijelentése voot igaz, a hívek viselkedése is egyre inkán ilyen: vallási fanatizmusra emlékeztet. Veszélyes.
Ó! Na ez jó infó :) Most Jó éjszakát kívánok, vasárnap Forma1 után leszek, a többi hozzászólásra is szívesen reagálok, ha egy egyszerű pór véleménye érdekel :)
1. Miért ne mondhatna valaki véleményt a kormányról?2. Csak Orbánék mondhatnak másokról? Ők kiplakátolhatják, hogy az egész EU hazánk ellensége, Soros a bűnös, adó 10 milliárdokat költhetnek erre, más meg kussoljon?3. Egy negatív krikitára nem helyes és nem arányos lépés ez az ostoba húzás. Ilyet frusztrált, diplomáciához köze nincs, ostoba diktátorok szoktak.
"hogy ne minősítgesse büntetlenül bármilyen "nyugati" Magyarországot, vagy a magyarországi kormányt"Kérnénk egy pontos idézetet, ahol Magyarországot minősítette a hollandus.A magyar kormányt meg miért ne lehetne minősíteni?
Elég relatív amit írsz, miután nem ismered a körülményeimet, de tudod mit, így van. Nekem se tetszik minden, de a jó intézkedéseket ettől függetlenül meg kell látni. Ebben a topikban pl. az volt a kezdeti téma, hogy ne minősítgesse büntetlenül bármilyen "nyugati" Magyarországot, vagy a magyarországi kormányt. Az, hogy erre visszaszólt a külügyünk, helyesnek tartom.
Lásd #179
Kiegészítés: soha nem dolgoztam a közszférában, semmilyen állami cégnél, semmilyem állami megrendelésekből élő cégnél. Se 2010 előtt, se azóta.
Nekem se kiesett millióim nincsenek, se nem panaszkodhatok. Jobban élek mint 2010 előtt és jobban, min te. (mindkettőt magamnak köszönhetem és semmi köze a politikához.) De ettől még nem tetszik az, amit művelnek az országgal.
Csúnyán összevesztünk Hollandiával - Szijjártó szerint vége a meghunyászkodásnak
Ugrás a cikkhez