Magyarország konzultációra hazarendelte Hollandiába akkreditált nagykövetét, meghatározatlan idõre abbamarad a nagyköveti szintû kapcsolattartás a két ország között - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és
"Ha lenne bármilyen büszkeség és identitástudat bennetek, akkor ti is felháborodnátok azon, amit külföldről hánynak ránk."
A magam részéről: ez rám csak akkor állna, ha a leköszönő holland nagykövettel nem értenék egyet.
még sohasem hallottam ezt a nicket a gazdasági oldalakon
a topicolok ( nem nép , hanem portfolio olvasói ) nem ezért gyűltek össze , hanem különböző traderek
nekem erős nemzeti büszkeségem van , de ég a pofám , amit Sz....... min művel.
Egy kicsit pontosítanék. A mindenkori kormányt nem a magyar nép választja, hanem a választópolgárok egy része.Bennem van identitástudat és büszkeség is, éppen ezért felháborít, hogy egy ilyen korrupt, semmihez sem értő tolvajbanda kormányozza ezt az országot, már nyolcadik éve.
az a baj, hogy van egy kibaszott hülye ellenzékünk is.
Törölt felhasználó2017. 08. 25. 13:11
Azt megértem, hogy sima kormányellenes propagandából gyűlt össze itt a nép, ez is bizonyítja, hogy szólásszabadság van, amit tiszteletben tartok, de azért nem gondolom, hogy bármit el kellene tűrni, amit a nyugati (véletlenül erősen baloldali kötődésű) politikusok és egyéb tisztviselők mondanak. Ha lenne bármilyen büszkeség és identitástudat bennetek, akkor ti is felháborodnátok azon, amit külföldről hánynak ránk. A mindenkori kormányt a magyar nép választja, tehát az ország, (mindegy, hogy milyen oldali) ezt tartsák külföldről is tiszteletben. Mi sem kritizáljuk a holland liberális társaságot, csak azért, mert mondjuk politikailag nem értünk velük egyet.
ez a pali hülye,........................... sőt tökhülye.................... és még ez egy külügyminiszter
Holland sajtó már arról ír , h egy fillért se kapjon Magyarország , amíg intézményesített korrupció van Magyarországon.
"Szijjártó Péter emellett azt is mondta, hogy ha Hollandia nem kér
elnézést, akkor további politikai és diplomáciai lépéseket is tesz a
magyar kormány."
Vajon mit akar csinálni Petike,hadat üzen.....,vagy netán hivatalosan megátkozza Hollandiát?!
Csúnyán összevesztünk Hollandiával - Szijjártó szerint vége a meghunyászkodásnak
Ugrás a cikkhez