És kinél van ha a speka haszonnal kiszállt? Azt a forgalmat nem lehetett csak közkézzel csinálni, szerintem! És itt van ez is ill. 2018-ban várható. A cég több mint három éve dolgozik "Turbina projekt"-jének megvalósításán, melyben már jelentős befektetései vannak. A Turbina projekt finanszírozását az EXIM Bank Igazgatósága jóváhagyta 269 m USD hitelértékben miután lezárult a Deloitte és a Tebodin által végzett Due Diligence. Jóváhagyás után EXIM Bank levélben kereste meg az Orosz Államvasutakat, hogy nyilatkozzon a projekt továbbhaladásáról és a hitelfeltételek elfogadásáról. Erre a levélre a mai napig még nem érkezett írásos válasz, de ígéretek szerint hamarosan várható. Orosz Államvasutak ismételten átnézte a projekt gazdaságosságát és várható hatását, ami időigényes folyamat. Tekintettel az eltelt időre és a társaság projekttel kapcsolatos veszteségeire az Igazgatóság Közgyűlés összehívását kezdeményezi a tőkehelyzet rendezésére. Két dolgot nem értek itt a nyilatkozatukban az első: azt írják az orosz állam vasutak ÁTNÉZTE !!! Akkor mi tart eddig? Választ írni? A másik: Közgyűlés-ről amit emiatt hívták össze nem kellett volna valamit írni? Egyáltalán le zajlott? Szóval borzasztó a hozzálásuk az biztos! Ha nem lesz projekt akkor ezeknek annyi!!! Én a meg nem nyert pénz miatt nem bánkódom, úgy veszem mintha nem is vettem volna! De a munka helyüket elvesztő embereket sajnálni fogom ha a cég megbukik!
CSEPEL