Persze barmi lehet, az en elkepzelesem a kovetketo: 1. Gyujtes megy tulajdonosi atrendezodessel. 2. Projekt valasztasok elott engedelyt kap, mert egyreszt ilyenkor a fuggo dolgokat lezarjak, penzeket kiosztjak stb. 3 PR is jo valasztasok elott, munkasosztaly, regi idok csepelje, kkvk tamogatasa stb. Tuti vezeto cikkek a gazdasagi forumokon. 4. Regi vezetok pápá, mert ennyi penzen nem diszponalhat a regi motoros brigad. 5. Uj vezetok uj it! 6. Vagy megy a levesbe... :)
Hát ezaz, eladni el tudtam volna, de mi a garancia arra, hogy vissza is tudom venni lentebb? Jó, tudom semmi, ez a tőzsde, de én nem akartam megszabadulni tőle.
Ez igaz. De gondolj bele 1% ot 20kt vettek meg toled, azert regota gyujtotted, hol tudnad visszavenni?
Törölt felhasználó2018. 02. 05. 10:48
az a helyzet hogy itt is és máshol is mindig hülyeségeket irunk irnak ,mutkor mikor 120 millios forgalom volt az enyém volt a fele ,ugyhogy most is csak ki be szállnak forintozok spekik meg mifenék nem kell tul lihegni
csepelnél nem lehet tudni,amugy ha fityeszes lesz akkor benfentes ,vételek lesznek folyamatosan ,és ha igy van ugyse érdekel senkit ,konzom papperoknál sem érdekelte senki
CSEPEL