100-200db-al? Miért? Amúgy nem semmi volt ez a pénteki rendkívüli tájékoztatás: az orosz megendelő jelezte hogy az exim megkereste őket hogy jelezzék elkötelezettek-e a projekt iránt! Ezt a Csepel leközölte, de abban a levélben csak ennyi infó lehetett? A dgc a csepelt miért nem biztosította afelől hogy rövid időn belül küldi az exim-nek a kért infókat?! Vagy ez is benne volt a levélben! Mert így logikus hogy megnyugtatjuk az üzleti partnerünk nem?! Persze lehet hogy ez így is volt csak hát a vezetőség ezt már elfelejtette megemlíteni!
De lehet és tudjuk nagyon jól, hogy van is! Én úgy értékelném a mai napot, hogy kellőképpen erős kezekben van a papír, máskülönben a csordaszellem vonzása alsó limitre rakta volna a papírt. Én mondtam, hogy 2 nap alsó limitet vártam, nem lett meg szerencsére.
Rosszabbra számítottam, elégedettek lehetünk. Holnap nyitóban énekelni a Vörös Csepelt!
Törölt felhasználó2017. 07. 17. 17:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
én nem tudom .csináljon amit akar,mai és a pénteki hir miatt mittudom én.ha nem kapja meg a hielt a csepel kivonulunk a parlameht elé tüntetni,viceltem
CSEPEL