vannak akik 30-50 ezret begyüjtöttek,de itt vannak akik 7 ezertöl 12 ezerig gyüjtötték azok sem dobálják,és a régiek meg minek dobják akik beragadtak.spekik dobják és kicsik,és majd megveszik hathorék ,nagybarnáék és a hasonlofélékök nagyon jol tudják mi van itt,ja és hathor kilépett mindenböl ,van ott zsozso rendesem,ja és opisok konzisoknak meg akkora nyeröjük van hogy még
Én mondjuk erre a hírre aksó limitre nem várnám.Délután 1050-ig volt bennt 15 k vevő és eladó meg sehol ,mert minden szintet megvettek.Páran biztos el akarják majd adni reggel,amit szerintem könnyadén megvesznek és akkor újra a nai záró közelébe lehet...Tippem:980-1000 körüli nyitó 1050-1150 körüli záró.Ti milyen árat vártok?
EBBEN LEHET igazság ,de a nagyok nem fogják dobni csak kicsik max,hétfö messze van addig jobban lecsiilapodik a hülyeség,700 ft támasz szerintem 800 alá nem megy
Szerintem hétfői esés szerintem tuti,(pedig az én értelmezésemben a hír nem olyan rossz,sőt. ..kivételesen Coloppal egyet is értek)a mértéke is valószinű,kedden szerintem már nem fog esni.
Javaslatom:mindenki aki bìztosra veszi,hogy a cég elnyeri ezt a megrendelést (innen a fórumról) álljon be vételre fejenként mondjuk 500db vételel 1100ft-ra vagy 1000ft-ra vagy alsólimitre(nem számoltam mennyi)..így gátat tudnak szabni a visszaesésnek!!
20 ember az 10k-itt az jelentős mennyiség!
Ez a hir arra lesz elég hogy megakassza az emelkedést kis időre, esetleg kis visszaesést eredményez...A trend egyértelmű up....mi a f...ért vettek volna közel 200k részvényt az utóbbi hetekben.....
CSEPEL