Szia!
Fogalmam sincsen ,mit is akartak.Viszont mivel nem ,ment én amint ìram is úfraterveztem és eladram bukóban az összeset.Nem ülök bent,ha nem megy:(
Szia!
Én nyugodt vagyok mindig:)
Én már az általam említett több napos limites emelkedésében is benne voltam,sőt akkor is,amikor nem is Csepelnek hìvták még:)
Valami majd lesz ezzel is.
Nyugi Hali 2 eve vagyok benne de mar tiz eve kovetem :)En mar duplaztam s nem gondolkodtam 600on eladassal.Nem maradt csak par alularazott ertekes ceg a beten!Konzum draga mar opimus detto!grafi nyomda futurviz ott1 ok is nagyot mentek s van ami mogott csak egy nev van de masszivan veszteseges.Nutex kamu stb.Az en velemenyem hogy a csepel az jo lesz!Masik tippem a kulcsszoftver de az is illikvid.Hajra Csepel
Szia!
Nem hiszem,hogy valaki az 1% miat veszi.Valami speki lehetet,amivel engem is 2600db-al behúzott a csőbe..:)
Azt hittem limit marad,még elöször oda is akaram állni...(ìgy 30k-m legalább megmaradt)
Mondjuk 500-510körül ma elég maxìv vételek voltak,de ide nagy erő kellene,hogy átlépje ezt a szintet.
Max az Opiban és Konzumban lévő nagyokban bìzhatnátok,de nekik nem likvid egy ilyen papìr.(mondjuk emelkedésnél az lehet jó is..)
Szóval ők nem jönek ide,mások meg ritkán veszik.
Üdv:hali
Ui.:esetleg szóljatok Hathornak ő ,ha valamit kinéz az rendesen emelkedik és fanatikus vevő
CSEPEL