viszont,beszéltem szomi ivánnal,összel nem sokat mondott,bár az pozitiv,felvetettem az osztalékot majdanra,ezen még nem gondolkodtak,majd akkor,és irtam tavasszal,kapcsolattartoval,semmi válasz kétszer,irtam.
az a gyanum hatalmas a hirzárlat.se tv de rádio se ujság.nyilván olyan horderejü,hogy mindenki tartja a p.nehogy benfentes legye.
nem tudom igy van ez ? de azért,kik és minek,hiszen eladni ekkora pakkokat,nem lehet ,max ha az lesz mint konzumban opiban,föleg konzumban.illikvid volt ost meg néha akkora a forgalom hogy ámulok és bámulok
tudatosan lenn tartják az árat, telepakolva az eladóit több ezres tételekkel....
ez volt egy hónapja is, mielőtt kijött az éves jelentése, nyitó és záró szakaszban is
szintenként 10000 db-os csomagok kerültek a könyvbe....
semmi más, mint elrettentés céljából, s hogy begyűjtsék a kisbüfiktől az eldobott pakkokat.....
Excel Csepel Kft. és a Distributed Generating Company LLC (DGC LLC.) között érvényben lévő szerződés 364 millió USD értékű
ez a lényeg és én láttam a szerzödést is,és ahogy nézem keveseknél esett le a tantusz
ne izguljon volt már karon varju,a maga vagyona sem lesz sokáig biztonságba,egyszercsak azt veszi észre nincs semmije,volt már ilyen nem is egyszer,tehát hol is van a maga biztonsága
Bírom ezeket a bejegyzéseket ..... , csak kevesebb mint 1% az esélye mindennek ....
Majd 17-18-a után visszanézek, aztán azt látom mint pl a Panny topikban , hogy akik full tőkével felültek az álomvonatra, évekig siránkoznak , hogy viszontlássák a pénzüket !!!
A legnagyobb jóindulat mellett is, az ilyen cégekbe a tőke max 1-2 %-a tehető , és aki nem így teszi , lehet hogy nagyon megbánja később a döntését , szvsz !!!
Törölt felhasználó2017. 05. 07. 12:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2017. 05. 06. 10:06
felvetettem az osztalékot is ,nem mondtak nemet,lényeg beindul,és 2020 ra az is lehet
CSEPEL