A korábbi ígéreteknek megfelelõen az Európai Bizottság megjelentette válaszait a magyar kormány legújabb plakátkampányára, nemzeti konzultációjára. Ebben tételesen cáfolja a kormány állításait. Szerda délben jelentette be az
Ja! Nézőpont kérdése ki adja a védhetetlent. Az UNIOban egyáltalán nem "óriási" viták vannak a magyar kormány intézkedéseiről. Egyenlőre figyelik milyen intézkedéseket hozott a kormány!
link
"Csizmadia a hvg.hu-nak nem akart nyilatkozni, viszont miközben a kormánysajtó a tüntetők berepítéséről értekezett az elmúlt hetekben, Csizmadia és Stefka valóban repülővel érkezett Brüsszelbe, ennek tudósítónk tanúja volt. Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője közleményben szólította fel a CÖF-öt, hogy tegyék közzé, kinek a pénzén utaztak Brüsszelbe."
Mitől vagyok én elvakult fideszes? Tévedésben vagy mert amit mondok semmi köze a fideszhez, viszont sokkal több köze van ahhoz, amire neked és "nektek" a véleményetek.
Magyarország józanabb részéhez ne te döntsed már el, hogy ki tartozik! Nem vagy annyira tévedhetetlen!
Miért te mit mondanál magyar miniszterelnökként az UNIOban?
Szerintem jobban lejáratnád az országot és magadat talán még magaddal is rántanád az országot!
Nem vagy orvos sem pszichoanalitikus, de úgy viselkedsz. Mire fel?
Igen, nem jellemző, CSAK rád meg a többi elvakult és agymosott fideszesre.Az ország józanabbik részére valóban nem, akárhogy próbálod csűrni-csabarni-kifordítani ezt.
"" Mert az ön illiberális demokráciája gyűlölet- és félelemkeltésre, ellenségképekre, hazugságokra, korrupcióra, a közpénzek ellopására épül.""
Ezeket a szavakat még egy mszp-s képviselő használta egész délutáni vita folyamán. Jellemző kiktől származnak ezek a szavak és kiket akarnak ezekkel a szavakkal lejáratni.A legtöbb magyar emberre szerencsére nem ezek a szavak jellemzők.
Csattanós választ adott Brüsszel a kormány plakátjaira
Ugrás a cikkhez