Nem aludtam el, már egy ideje fent vagyok. Csak mindenki más is fent van, szóval beindult a pelenkacsere, kakaó-tej készítő..felöltöztető ágymegigazító gépezet... :-))
egyik kedvenc író, 100 éve született anyámmal egy évben!
Ettől kezdve nem volt megállása, a siker, a közönség szeretete szinte doppingolta az ifjú írót, aki könnyedén alkotott, legyen szó akár versről, novelláról, regényről vagy színdarabról. S mivel minden fontosabb eseményről, történésről, pletykáról is tudni akart, a Sporthírlap munkatársaként is fáradhatatlannak bizonyult Mindeközben legendás életművész is volt, naponta 10 órát töltött kávéházakban csinos színésznők, írók, költők, más művészek társaságában, esténként fogadásokra járt, s mindenütt kedvelték elképesztő vagy éppen mulatságos történeteiért, humoráért, derűs lényéért.
OK.
Vonuljunk mi is. Mondj egy követhető jelszót aminek van realitása, háttere - mindenki számára.(no jó, ilyen persze, hogy nincs de keress olyat ami a nagytöbbség érdekeit fedi.)
Addig is viszlát, jövőre, ugyanitt.
:)
csak ezek a fiatalok megcsömörlöttek attól, hogy MIT KELLLLLL gondolniuk..és néhány provokátor odaviszi őket balhézni - ahová akarja..és a MÁSIK OLDAL ÁLLANDŐAN FŰTI-MELEGÍTI ...
GG ! vannak a mágnességhez hasonló jelenségek, amelyek természetge nem ismert!
De nem másznék bele senki gondolataiba..az efajta koncentrációba több ukrán fenomén belehalt, nem beszélve a poszthipnotikus parancs erköltelenségére (egy oroszorvos mutatta be..és nem a szó a lényeg, a médium nem iérti és nem is kell felfogja!) ÉS FŐLEG NEM EMLÉKSZIK UTÁNA SEMMIRE.. de hitler állítólag élt a tömeghipnózis eszközével :(((
Mik derülnek ki ...
Jól ismered Egelyt ? (gondolom nem hiszed el amit a kis ketyeréjével mér, pedig érdekes ...)
Uri Geller müsora magyar szemfényvesztők műsora - véleményem szerint kevéssé eredeti.
Pista: ezek mind mind olyan érvek, amik egy rossz házasságban IS ott lehetnek...szóval szerintem ökörség szingli vs. házas statisztikákat , álatlánosításokat alkotni. :-)
Különben meg ki is a szingli, szerinted? Aki önkét vállalja, hogy egyedül él, és nem is akar tartós kapcsolatot, vagy aki éppen nem találja a párját, de szeretne egy normáis párkapcsolatat...?
na de erről ennyit. Én a tudatos szingliséget cseppet nem értem...aki viszont keresi a párját...hát nekik sok sikert, piszok nehéz dolguk van....
De a lényeg... :-)))) !!!
Volt az Uri bácsi műsorában az a matematikus mentalista, vagy kicsoda... szóval a kérdésem...most akkor a 11-et, azt ő előre megmondta, vagy csak utólag adta hozzá a 37-hez...na mert úgy aztán abszolút nem értem mi ebben a mentalistaság.... :-)
Csak Csajok