Az ügyvédi szakvizsgámra készülök, a volt főnököm pedig a férjem. A gyermekünk pedig nem fog bölcsődébe járni, azért jött a világra, mert úgy akartuk. Téma befejezve, nem is értem, miért reagálok egyáltalán.
Nyuszi, a baj az, hogy te egy igazi érdekember vagy. Akitől jó tippre, tanácsra számítasz, azzal majdnem kedves vagy. Tudod sok magadfajtát látni az általad annyira favorizált Mszp-ben is, meg a pénz és médiavilágban.
Én vagyok a szellemileg erősen korlátozott? Jogásznak készülsz, de gondoltad a főnököd majd aláírja a gyalkorlati idődet, amit le sem töltöttél. Jópofa.:-)
Gyurcsány az Istened, de nem hallottál még a Pannon Pumáról.
Tudod Nyulambulam, azért mert nem magázódom és verem magam , nem biztos hogy én vagyok az alacsonyabb "státuszú". :-)
Szal készülj csak a vizsgáidra, a gyereket meg add be mielőbb bölcsibe, biztos ami biztos ott fognak rá mosolyogni is.
Te tudod tőrpilla ,de úgyse fogod bírni, amúgy lángos képű jóssal meg nem kell, és nem szabad foglalkozni. Eme topikot meg akkor nyelje el a feledés szürke homálya , és nyugodjék Lindus topikjával békében . Addig meg szóljon a csend. : ( link
Törölt felhasználó2010. 06. 15. 20:20
Nem mondom, eddig se volt nagy szám ez a topic, de legalább jól éreztem magam benne. Ha csak én írtam, az se nagyon zavart, akik benéztek néha hozzám, azokat kedveltem.
Ez most eléggé megváltozott. Átadom a terepet. Már olvasni se szeretem, nemhogy írni bele.
nyuszika,
Az Otival darászfészekbe nyúltál, sajnos...és ezt möbinek látni kellett volna a nagy ajánlgatás közepette...éppen ezért is és ,másért is azt ,mondom h möbi nem ért a tőszdéhez, ne bízz vakon benne....ahogy elvilag senkiben se,,,,,
Most valszeg jön egy kis felfele menet és talán ki tudsz szállni, adj hálát az égnek ha ez nullán menni fog......sztem.
Csak Csajok