Nahát akkor mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok én is!!
Köszönöm a jó és a nem annyira jó kívánságokat is :-)
(Vettem kenyérsütésre alkalmas lisztet....sokkal ígéretesebbnek tűnik , bár még nem hűlt ki...de kb dupla akkora. Ebbe semmi más nem kellett, csak a liszt meg víz..úgy tűnik ez való nekem)
Nem lehet, hogy mielőtt megkelt volna megshortoltad?
Használj kovászt, de ne kovászos uborkát.
Ha mégsem sikerülne, vagy bármilyen más problémád lenne, azt csak oldd meg bátran.
Boldog új évet!
hm...
BL80-as liszttel süsd és tegyél hozzá egy mokkáskanálnyi sikért. (ilyen "zöldséges" bioboltokban lehet kapni...)
az úgy tuti jó. én hetente általában 3-4x sütök...
Volt a gépben recept, de ha egy alapreceptet leírnál ami neled bejött, azt megköszönném. :-)) Egyébként mindent betartok, a sorrendet is (olaj ne érjen az élesztőhöz), viszont sima fehérlisztből csinálom, utolsó reményem a kenyérlisztben van...hátha az alkalmasabb lesz.
Szia!
Volt a géphez recept? Vagy milyen receptet használsz? Élesztőport használok, eddig mindig megkelt:) Leírták a használati útmutatóban, hogy kell elhelyezni az alapanyagokat?
:-) Szuper lett. Macerás ez a locsolgatás de gyönyörű és finom is tőle. a halászlé az nem lett igazán jó, a rántott hal viszont (mivel fokhagymás tejben ázott panírozás előtt a hal) szintén jó lett.
Sajnos azt hiszem a célozgatások a súlyomra egyre erősödnek...igaz tornabérletet nem mertek ajándékozni még, de úgy érzem a névnapomra megkapom. :-)
...kaptam kenyérsütő gépet...már két kenyér receptet is kipróbáltam. Az első katasztrófa lett (nem kelt meg, nem is sült meg igazán), a második egyenesen fantasztikus lenne kisméretű téglának.(szintén keletlen, viszont enyhén égett) Pedig totál a recept szerint adagoltam.
Érdekes...majd még próbálkozom, de azért tippeket várok. :-)
Csak Csajok