Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 02. 08. 08:44

Csak Csajok  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 08:04
Előzmény: törölt hozzászólás
Nem érted. Pénzt csak te utalhatsz magadnak külföldre, persze hogy tudom annak a számát, hiszen nekem is van ott számlám. Én neked, te meg ki...ez a sorrend, nincs más. Már nyújtottam békejobbot, amibe belerúgtál. Nem fenyegetőzés volt, eszemben sincs. Ott van mit írtam, nem ismétlem meg. Persze burkoltan megint megsértettél, most épp egy megmagyarázóművész lettem . Erre már nem tudok mit mondani. Nem is akarok. Minden jót.
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 07:57
Előzmény: #5997  Törölt felhasználó
Nahát, ilyenről még nem hallottam. Tomboló Pizsama Bróker RT. Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet Önöknél számlát nyitni.
Öt év jó széria, valamint 1 év megingás után csak felívelés jöhet. Köszönöm előre is.
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 07:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2008. 10. 01. 07:28
Előzmény: #5996  Törölt felhasználó
Ahelyett, hogy valami értelmeset kezdenék magammal, ezen az igénytelen nulla fórumon egy ilyen brutális és aljas támadás kapcsán kell órákig azon filóznom, hogy egyszer s mindenkorra reagáljak-e egy nromálisat arra a szennykupacra amivé be lettem állítva, vagy hagyjam a csudába és tojjak bele. Legyen mindkettő. Először egy utolsót még reagálok, aztán nagyívben letojom. Megvan a véleményem azokról akik a saját szennyesüket egy internetes fórumon kiteregetik, és másokat mocskítanak be, a hallgatóság külön aberrált tétel, aki unalmában ezen csámcsog. a saját bizonyítványát állítja ki minden épelméjű ember szemében. De azok jellemzően kerülik ezt a fórumot, néhány ritka eset kivételével.Alapban tojok bele. De utoljára még : nem hagyom a csudába, vannak itt tisztességes rendes becsületes emberek is, akik megérdemlik tőlem a választ erre a mocsoktengerre,mint pld Margarita vagy Jónásjózsi. Akit kihagytam, tudja, hogy nem szándékos. Aki nem lebzsel itt a téma körül mint a keselyűk a döglődő konc körül, annak elismerésem. Pláne ha eredendően a verbális ellenfeleim a fórumon a kezdetektől, mégsem csatlakozik be, nagyot nőtt a szememben. Fretek persze itt van...mit is várnék egy ilyen embertől... De most is inkább egy leszokófélben lévő narkós ködös megnyilvánulásaihoz hasonlít filotózóifai hangvétele, semmint értelmezhető és értékelthető objektív véleményhez. Aki 6900 óta görcsösen otp vételt harsog, nekem ne magyarázzon arról, hogy milyen kitörésbe kell belevenni és milyenbe nem. 5950 , ez volt tegnap a játék, és akiket a kis hölgy annyira félt, meg is lépték nyitóban. Nem kevés darabbal. Ha az is elesik, bux short, és a dupláját visszahozza. Node, ehhez semmi közötök, meg aztán...tudjátok ti hogy kell tőzsdézni...én magyarázzam?

Először is kis hölgy: jól mérd fel az ellenfeledet, mielőtt mocskolódásra adod a fejed. Nem tűröm a becsületsértést senkitől.
Ugyanis ma éjjel végigolvastam miket fröcsögtél rólam. Ez mindennek a teteje. Szépen összeválogatott kompozíció , aminek célja, egy előre megfontolt szándékú károkozó örökös lúzernek beállítanod, kinek szűnni nem akaró törekvése vulkánként tör ki ciklikusan abból a célból, hogy mások pénzét elbassza. Ekkora aljasságot nem vártam tőled, még ha nem is vagy teljesen beszámítható jelenleg. Minden részletre így sem térek ki, mert másokat nem beszélek ki egy nyilvános fórumon, még ha a kis hölgy szerint etikus cselekedet is ez.
No kezdjük...először informátorodnak üzennék innen egyet mivel fogalmatok sincs ki az, viszont tudom, hogy olvassa ezt a fórumot, hát íme : leköteleznél kedves barátom, ha visszaemlékeznél ismeretségünk első félévére, mielőtt dezinformálsz másokat. Egy csajt felszedni a neten ne az én "hullámon" keresztül sikerüljön, van más, emberibb, járhatóbb út is. Nem ilyennek ismertelek meg, és nem is nagyon akarom elhinni, hogy az én személyem bemocskolásának céljából vagy ilyen "segítőkész", de a férfiak a farkuk miatt köztudott sok mindenre képesek. Megértelek. De szerintem ezzel állj le. Virág, kedves szavak, ilyesmik...és tiéd a nő...nem kell ahhoz ez a jólértesült informátor szerep...pláne utólag. Mert ugye felmerül a kérdés...ha egy gazember vagyok, akinek a kis hölgy beállít...és ezt te tökéletesen tudtad, eddig miért is hallgattál róla? De volt már igyekezeted ilyen irányban máskor is. Részemről levegő. És legyen ez kölcsönös mindkettőnk érdekében. Így bölcs.Köszönöm.

Azoknak akiket érdekel : a sztori először is nem ott kezdődik, ahol a kis hölgy elkezdte. Nem is úgy folyt le, de erről később. Ott kezdődik, hogy egy férjes asszony a neten próbál hapsizni.Hazudik a férjének (ő maga írta, így nem írok újat), már engedelmet...itt nem ferdített, hallgatott el fontos tényeket, és nem hazudott? Morálisan nem értékelhető kategória ez a viselkedés számomra, de természetesen megértem, hogy kapásból mindenki elhiszi amit ír. De nem fura ez? Persze...lehet, most véletlenül éppen mindent korrektül tesz, ír és lát.

Továbbá : az a beállítás, hogy szándékos károkozás céljából gyűjtöm a pácienseket a neten...egészen undorító. Kikérem magamnak, és ajánlom szűrd meg a szavaid, akármennyire is el vagy keseredve.
De azért annyira nem vagy bús, hogy "továbbra sincs miről beszélnünk..." elhangozzék...- ezek után ki a fene akarna veled beszélni..? nem felhívás volt ez keringőre. ..csak épp az a huncut számlaszám...az hiányzik. És ez sajnos sarkalatos pont, és a se szó se beszéd kommunikáció azonnali megszüntetése nem kevésbé csípi a csőröm...bepánikoltál, zártál mindent , és megalkottad rágalomeposzod. Megint ugyanazt a hibát követed el, mint eddig. Véleményt alkotsz valamiről, harmadik féltől. Nem reális. Ahogy azt hinni sem, hogy a tőzsde egy kéjutazás, vagy azt, hogy egy erkölcstelenségben részt veszek (tudod te miről van szó) , vagy azt, hogy nem állom a szavam,...mert? Ki mondta? Ki a fene mondta famóka? Egyik pillanatról a másikra megszüntettél minden kapcsolatot. Hívjalak fel? Pláne ezek után? Közben a férjed ellenőrzi a telefonodat is? (ugye-ugye...minek erőltetni a neten a kibeszélőshow-t....hatezer olyan dolgot tudok rólad, ami messze kimerítené az aljasság határát, ha itt leírnám...kicsit gondolkodj...aki szelet vet, vihart arat.)

Nézzük a mínuszos barátaimat (te nem vagy az innentől mínuszos igen, de barátom semmiképp...sőt..) Kettőről tudsz, te az egyik és egy illetőt említettél még, aki a másik. No többen vannak jelenleg, Ne ölj bele nagy energiát a kutatásba, felesleges, elárulom. Kettőnél több. Viszont nem tudod, hány az most, aki plusszos. Kőkeményen. És hány volt az évek során. Mi ez itt? Valami hülyék és idióták gyülekezete? Szerinted aki megkér arra, hogy segítsek neki (erőszakosan nem egy), én lüke meg elvállalom, pláne ilyen évszázados kiszámíthatatlan piacon.,..az mind hülye? Ezzel őket sérted meg. Szerinted felnőtt 40 elmúlt értelmes emberek nincsenek annyi ítélőképességgel megáldva, hogy eldöntsék egy, az őket körbevevő világ komponenséről, hogy az mennyit ér? Te vagy itt szükséges megvilágosítani érett, 40-50 éves felnőtt, családos, 50 milla nagyságrendű tőzsdei vagyonnal rendelkező embereket arról, hogy tévedtek? Alábecsülsz ezzel mindannyiunkat, és eposzoddal magadat is a mélybe rántottad.

Te nyomultál rám (ugye értjük egymást...), nem fordítva. Te kerestél meg, hogy segítsek, nem én. Te találtad ki, hogy forerexen akarsz kereskedni (egy év, míg van esélyed, hogy egyáltalán keress valamit) és nem én!! .Te zártad a pozikat rosszkor. Én meg nyitottam rosszkor és nem egyszer, ez így igaz. Te vettél fel gigaméretű pozit, amiről csak akkor derült ki számomra, mikor már jelentős bukóban volt. Így kezdődött forexes pályafutásod. Hol segítsek, hol csak szimultán mondjak valamit, de te csinálod, a bétes dettó. Hol csináljam, hol ne...genesis? 2200 kiszálltam végül végleg. Ezt is mondtam akkor. 1400-1500 között visszavettem azt a méretes pakkot, ezt is mondtam akkor. Támasz alatt eladunk, ha visszapattan visszavesszük. ilyen egyszerű. Támasz alatt eladni, aztán nem visszavenni mindezt bukóban nagy baromság. Az összes jó döntésemben nem vettél részt. Kiszámítottam gyorsan, még mindig mínuszban lennél...de hol lenne ez a mostanitól...közös lónak túrós a háta...úgy nem lehet, hogy ha be vagy tojva akkor ne csináljam, aztán nagy marhaságot csinálsz, mégiscsak csináljam (teljesen más a kompozíciód addigra)...hol úgy csináljam, hogy belépek, hol úgy csináljam hogy csak súgok...én voltam a marha, hogy megengedtem ezt. A teljesség igénye nélkül,...erről nem szólt a fáma famóka.

Pénzről : már megbocsáss...önként ajánlottam fel, hogy segítek, ha szarba keveredsz, annyi mindig lesz, amivel lehet trédelni eséllyel a jobb jövőért. De csak nekem. Ha kipótolom a számládat, hozzá nem nyúlhatsz. Nincs szükségem pánikzárásokra. Aztán gúvadtan lesed, hogy mi a jó francnak kellett kidobni...és visszamész későn a harmadával...onnan meg ideiglenesen visszafordul...megint zárod... Vagy te emlékszel olyan alkura, hogy én trédelek helyetted, a haszon a tiéd, minden bukót viszont fizetek? Nem tudom...teljesen idiótának nézel? Mi vagyok én? Jótékonysági hivatal? Pláne ilyen piacon...5 éve nem volt ilyen rossz szériám mint most. És majd nyakra főre tőkegaranciát vállalok? De meg...miről beszélünk? Mert ha csak 1000 eurót ráteszek a számládra és nem engedem meg fél évig hogy belenézz még azt sem...az járható út. Ez amit most műveltél, a járhatatlan kategória.
Természetesen ezek után a legkevésbé sem érdekel mit csinálsz. Felőlem amit akarsz. Nem vagyok felelős ettől a rágalomtengertől kezdve érted. Eddig az voltam, sosem mondtam, hogy nem pótolok, sosem mondtam, hogy feladom, vagy hogy add fel. Csinálni kell, Ha gáz van, segíteni az ügyön alulról, Betojni aztán fröcsögni rám....ez vagy te.
Nem tudom már írtam-e , de elég hosszú ez a válasz, ha már írtam akkor gondolatismétlés : neked úgy nincs miről velem beszélned, hogy az sem esik le, nincs hová mennie a támasznak, nem ismerem a számlaszámodat. De ez sem zavar. Hazug embernek állítottál be.

Én vagyok hazug famóka? Biztos? Nem csaptam be a feleségem. Nem ígértem az oltárnál örök hűséget senkinek, hogy aztán rendszeresen megszegjem.

Az, hogy a becsület bajnokát adod elő ezen a fórumon, amikor etikátlanság csúcsa a magánéleted...semmi közöm. És egy ilyen ember beszámolóját néhányan komolyan veszik..őket minősíti, nem engem.

Az angliába miattam távozott srácról, egészen nagy marhaságokkal etettek meg galambom.Valószínűeg (remélem..) nem szándékosan. Hiszen informátorod sem ismer minden részletet. Az a srác nem bírt semmit sem kezdeni magával ilyen bérviszonyok mellett kis hazánkban. Szép is lenne, ha valaki "miattam" távozott volna kis hazánkból...holnap annak is én leszek az okozója, ha az otp nem zár 6500 fölé? Mindenről (sajnos) nem én tehetek...de jó is lenne...

A teljesség igénye nélkül : arról sem tudsz, hogy a srác mennyivel trédelt. Piti. Arról sem, hogy a felét elbukta amikor szólt. arról sem, hogy dupla annyit követelt rajtam mint amit önként- én barom (soha többé...a tőzsdén veszíteni is lehet...tanuljátok meg) -felajánlottam. Amiről pedig főleg nem tudsz, a srác közben adósságként felhalmozta hitelezőjétől a kezdőtőkéjének a 2,5 szeresét, amit a tőzsdére sosem vitt, felélte. Innen a kocsi ugrása....nem szaros 2000 euró miatt. Arról sem tudsz, hogy hitelezőjével azóta tartom a kapcsolatot, hogy valami megoldást találjunk az autójának v
visszakerülésére. Csak tudod...ahhoz az kéne, hogy egy ilyen piacon, 2K euróból 10K-t csináljak. Még várok a döntéssel. És annak eldöntésével is, hogy miért is kéne nekem 2K euróból 10K -csinálnom grátisz? Mi közöm hozzá? És arról sem tudsz, hogy az utolsó pozira kerek perec megmondtam , védje le a tőkét...nem tette. Mindegy...vagy jó lesz, vagy itt már mindegy...volt a válasz. No persze, ha van egy balek, aki a dupláját is vissszafizeti annak, amiért "felel", (önként !!!), akkor igen, tényleg mindegy. Az ügy leányzó nem csak arról szólt, amivel tőzsdézni kezdett, aztán elfelezte és szólt nekem. Hanem a felezett pénz ötszöröséről. Innen az autó dolog. De mint modtam "hitelezőjével" tartom a kapcsolatot, és gondolkodom egy olyan megoldáson, ahol a srác is jól jár, de nem kell ötszöröznöm ahhoz grátisz (mire fel???), hogy pénzénél legyen. De egy ilyen piacon , és amíg nem kerülök vissza a saját normális kerékvágásomba...egyelőre nem lépek új számlával semmilyen tőzsdére. Ahhoz ez most gyilkos piac. A nagyságrendek is lenyűgozóek...itt 2K ről van szó. És ha a srác jogtalanul nem sért vérig, már rég a zsebében lenne a pénz. Kit érdekel 2K , még ha 6 év után először bukóban vagyok is ebben az évben. Minden régi tőzsdés tudja...ezeket a rossz szériákat valahogy túl kell élni. Aztán jön a jó.

Utolsó téma : ne lelkisegélyezz itt galambom. Fogalmad sincs arról , ott mi volt és hogyan,. A neve csalóka. Mi vagyok én? Református egyház? Ott tőzsdéről volt szó. És amikor még nem csináltad meg ezt a pletykatopikot, már akkor sok sok ember nekem köszönhette , hogy nem ugrált mint a bakkecske egy bikapiacon, és nem shortolt mert már elég drága minden, vagy nem bukott eszelőseket. A devizapiacot a világon senki nem figyelte, más indexek viselkedését is alig-alig. Mint az eszelősek elemezték önmagéban a bétet, és shortoltak, ha már túl drágának ítélték. Azóta persze már mindenki a jeneket figyeli és sok mást is. Több tőzsdecápa kolléga is forexes hozzáértővé vált az évek alatt.
Csak nem képzeled, hogy akik velem szorosabb kapcsolatot tartanak fenn, mind tök hülye? És te vagy itt az egyetlen tisztánlátó?

No elég volt. A fél éjszakám ráment erre a hülyeségre. Van még más is, de már nincs kedvem reagálni. És nem vagyok büszke erre a válaszra. Most olyan érzésem van, mintha egy földönfekvőbe még egy jót belerúgtam volna. Ha nem a becsületembe gázolsz, eszembe nem jutott volna válaszra méltatni. Sajnos kénytelen voltam olyan személyeket érinteni a válaszomban, akik nem érdemlik meg, hogy szóba kerültek. És összességében még mindig tisztelem őket, mert a sarokba szorított vadállat mindenkibe belemar, tudom jó. Ilyen az ember. Nem érdekes. Neked a pánikzárás (visszavettem a számlámat , mostantól ne nyúlj hozzá köszi...és a nagy csend..aztán a mocskolódás) helyett csak annyit kellett volna mondanod : te..figyu..itt nagy gebasz van, be vagyok tojva..ne zárjunk?
Vagy : zárnék, mert már nem bírom idegekkel, lökj egy kis zsét, mert ennyivel nem lehet tovább.. vagy
...kétségeim merültek fel a személyeddel kapcsolatban ...szeretném, ha válaszolnál...betartod amit ígértlél, ha nagy a szar nyomatsz zsét amivel lehet tobább trédelni? mert nagyon vesztők a pozik már megint...és akkor válaszolok, hagyjuk, ha elérjük a kritikus szintet, pótlás jön, és ne nézegesd mindig, csak infarktust kapsz...hagyd a csudába, bízd rám. Elintézem, ha szar van, mondtam.
De nem. Te harmadkézből informálódsz, és megrágalmazol. Mostantól nem vagyok felelős a dolgaidért.

Remélem elegendő csámcsognivalőt adtam minden éhes szájnak, most gondolom sokan becsatlakoznak régi ellenfeleim egy jóízűt rúgni belém....tessék. Csak bátran, Ha valaki nem nézi ki belőlem, hogy meg tudom magam védeni bármilyen támadással szemben, és nem csak verbálisan...az vessen magára.. Részemről befejeztem, de ha tovább folytatod a mocskolódást, nem maradok adósod.
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 19:58
link

MEGA-MEGA ÓÓÓH MEGASZ**R !
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 18:07
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 18:04
Törölt hozzászólás
-bubu-
-bubu- 2008. 09. 30. 17:54
Előzmény: törölt hozzászólás
link

ezzel tudok hozzájárulni a gyertyafényes szép estéhez:o))

remélem nem lőttem mellé:o))

mondjuk nem egy rebeka de kellemes:)))))
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 17:33
Törölt hozzászólás
sly36
sly36 2008. 09. 30. 16:51
Előzmény: #5990  -bubu-
Remélem már enyhültek a kedélyek.

link
-bubu-
-bubu- 2008. 09. 30. 15:50
Előzmény: #5989  Törölt felhasználó
jgy , még megkavarhatnád valami econetes , humetes , phyles szösszenettel:))))

Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 15:49
Előzmény: #5986  -bubu-
nem volt rossz ez a mai műsor ,de a végére sajnos kicsit leült a sztory, mindegy, ez azért egy ebszolult nézhető mozi volt.

De még midnig nem lehet tisztán látni, valami közleményt adjatok már ki az esetről légyszi!
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 15:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 15:14
Előzmény: #5986  -bubu-
ha akarod, firtathatjuk a felelősséged az ügyben
-bubu-
-bubu- 2008. 09. 30. 15:12
Előzmény: #5985  siemens
20 perce áll a story....

még a végén elsüllyed a topic:)
siemens 2008. 09. 30. 14:51
Előzmény: #5984  Törölt felhasználó
1 hónappal ezelőtt nagyon más véleményen voltál.......
Ezért írom, hogy ne...........
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 14:48
Miért Vagy ilyen kemény Baby?-:))
Törölt felhasználó 2008. 09. 30. 14:45
Törölt hozzászólás
exmnbs1 2008. 09. 30. 14:23
Előzmény: #5978  Törölt felhasználó
fretek, ezt most hagyd, idejött, elmondta aztán mindenki átgondolja. Árnyalódott a történet

-bubu-
-bubu- 2008. 09. 30. 14:21
Előzmény: #5979  spade
valami filmben láttam:o))

lehet selyemsállal is bár egy ilyen vallomásnál az szakadhat:)))

talán a bilincs jobb :o)))))

Topik gazda

famo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek