Koszi, sajnos USA full pirosban de azert holnapra mar ott is emelkedest varok remelem javul a hangulat.Itt azert szamitottam egy kicsit magasabb zarora de delutanra nagyon visszaadtak.
a trollra értettem. a cig meg elképesztő nagyot esett, azért ez nagyon nagy esés 500-ról...kínai hírre, meg mészire...450 is nagy lett volna nemhogy 400
Sztem a topikkal semmi gond nincs, még az egyik legnormálisabb itt a fórumon. A legtöbb topikban az a baj hogy csak egy irányú véleményt fogadnak el, ésha valaki másvéleményt mer írni azt virtuálisan lenyakazzák. Itt még aránylag lehet "más" vélemény, bár volt rá példa hogy ment a lehurrogás ezerrel (még akkor is ha később bebizonyosodott hogy igaz volt)
Látod milyen ingerültek akik nem hisznek benne tudom azt mondják mi 300-alattról vagyunk a mennyiséggel. De mi már akkor is hittünk benne, milyen összetartó kis csapat volt a tippelős korszakban :)
Pusztán egy nagyobb pakkot megvettek, páran meg mentek utána ebből fakadt a mai emelkedés. Hír nélkül tök felesleges hitegetni bárkit azzal hogy 450 meg 480. Majd ha lesz hír akkor korrekten megindul. Addig marad ez a szint. Csatlakozom az előttem szólóhoz: nagyon nem szabadna a napokban 400 alá menni mert az TA alapon az esés megerősítése lenne, és irányadó lehet. A trendből lefelé tört ki az elmúlt időszakban, ebből (pusztán TA alapon!!!) nem következik semmilyen emelkedés. Ezt alátámasztja a vételi erő elpárolgása és a napi forgalmak is. Ismétlem: fundásan, hír esetén lesz rally de addig állóvíz , csordogálás. Az a kérdés csak, hol lesz az árfolyam amikor beindul a buli. Időt nem írok mert felesleges, indul amikor indul.
CIG Pannónia