Mult heten meg volt 500ft felett is,ha az lenne az erdekuk,hogy 350ft-ra levigyek akkor mar ott lenne az arfolyam.Mar regen levittek volna oda kozben meg szepen gyujtottek volna alacsony arfolyamon.Mivel nem vittek le ezert nem is volt szandekukban.
Ugyanezt picit másképp látom: utólag úgy látszik, hogy 300 körül már voltak akik "sejtették", viszont a 2 limites nap pontosan így következett volna be akkor is, ha már a megvalósult tranzakciót jelentik be. Vagyis "látszólag" rossz üzletnek tűnik a CIG részéről, azonban ha nem lett volna bejelentés, ma is 300-on állnánk. Tulajdonképpen most a CIG arról dönthet, hogy 350-en eladva akarja-e a jelenlegi árfolyamot. Ha nemet mondana (persze nem fog) megy 300-ra.
Jó-jó értem én, hogy van köze, de jelen kérdésben szerintem nincs. majd meglássuk. Ami viszont fontos indikátor, hogy ma 10 óra után egyeseknek megremegett a keze és elindult felfelé az árfolyam, megelőlegezve, hogy ma lesz döntés. Ez jó jel arra nézve, hogyha 30-án tényleg lesz döntés, akkor nagy valószínűsggel melyik irányba fog megindulni a zászlóból az árfolyam. Up-up és go-go!
Továbbra is azt gondolom, hogy az alábbi alakzat szerint haladunk, január 30-i fókusszal: https://ibb.co/mNBRGw A tegnapi letörés hasonlít a tavaly november közepi fals letöréshez, amit anno itt volt látható: https://ibb.co/i4Xpmw No para, don't fosch, megyünk felfele!
Feel, van igazság, abban amit mondasz, de, nemrég csücsültünk olyan poziban, hogy cc. 100 Ft-ot ment lefelé (persze aztán szépen ment fel újra). Miért nem mehetne most is, ha úgy akarják? Ha én cig tulaj vagyok két dolgot tehetek, megcsinálom így a bizniszt ahogy most áll az árfolyam, ez nem annyira nyerő, viszont lesz liquid, vagy: leteszem az árfolyamot a konzum-cig csere szintjére -ekkor természetesn átmeneti negatív nekem is- majd mehetnek KGY után jöhetnek a publikus hírek, amik rövid távon visszarakják minimum a mostani árfolyam szintjére. Sztem. nagyon kétesélyes most. Presztízs tekintetében meg tök mindegy, ha egy részvényre + hírek vannak és masszívan emelkedik, akkor a befektetők megbocsájtják az átmeneti "korrekciót". Szvsz.
Tényleg nem lebeszélésből írtam,csak egy felvetés volt. Amúgy az árfolyam már volt szerdán 460-470 között is,és decemberben láttuk hogy onnan esett 435 re kb.
Ezt már írtam én is korábban. Az üzleti érték és a pillanatnyi árfolyam között semmilyen összefüggés nincs, kivéve, ha valamelyik fél pénzzé akarná tenni a részesedését, de e tekintetben meg arra jutott a fórumos közösségünk, hogy ez nem tűnik valós rövidtávú forgatókönyvnek.
Akkor mai napra miert nem allitottak be? Volt ra idejuk, nem fogjak szetcsapni az arfolyamot vagy,ha gagyi papirt akarnak belole csinalni es elegetni a penzuket akkor biztos igy lesz.
Tartok tőle hogy a kgy-ig be akarják állítani a részvénycsere árat. Konzumot 3000.- ft ért veszi a Cig a Konzum meg 350- en veszi a Ciget. Jelen pillanatban a Konzi 3220,a Cig 488.nincs arányban a kettő. Majd kiderül.. Senkit sem akarok lebeszélni,Én is poziban ülök,de ennek csiki-csuki szaga van.
CIG Pannónia