Részvényárfolyam (Ft) 480 Értékvesztési érték részvényenként (Ft) 322 Részvényenkénti díj (Ft) 158 Vásárlás P / E (x) 11 Vonatkozó további EPS (Ft) 14.4 Vonatkozó további nettó eredmény (m Ft) 1 340 Abszolút nettó nyereségtartalék új üzleti tevékenység 7% Implicit GWP (mFt) 19 150 Implicit GWP a teljes biztosítási éves GWP százalékában% 2 Pannonia implicit új piaci részesedése 5% Várható GWP és Konzum partnerség 2018-ban (mFt) 28 796 Várható nettó bevétel nem Konzum partnerség 2018E-ban (mFt) 1 580 Implicit növekedés a GWP-ben a partneri kapcsolatok után Konzum 67% / Konzum 85% Átlagos ROE a biztosítási szegmensben 19
Ettől még igaz barátom. Biztosan gyönyörű szép szagos és színes tele gyönyörű grafikonokkal... ami a lényeg! 95%-ban nem szoktam bejönni ezek a célár baromságok. Tehát, a pénzfeldobás esélyesebb!
Nem értem a sok eladást mindenki tudja hogy ML miatt ment felés jelenleg nem ennyi az ára, hanem azért vett bele mert látott benne valamit mint ML...Aztán meg dobálják...nem értem
"Megszerzett új rendelkezésre álló finanszírozás (m Ft) 4 106 Megszerzett kiegészítő nettó jövedelem potenciális összege (m Ft) 780 Nyereséghányad (m Ft) * 560 Egy részvényre jutó nyereség (Ft) 6 Egy részvényre jutó érték hiány (Ft) 66 Egy részvényre jutó érték hiány / részvényenkénti díj 42% feltételezett valós ár tőkeemelés után (Ft) ** 414 feltételezett 12 hónapos árcél a tőkeemelés után (Ft) 452"
10. oldalnál tartok és ....... menjenek a francba!! Eladásra ajánlott, alacsony célár optimális piaci körülmények mellett 356 HUF . Oké értem én hogy ők nem a mutyit elemzik és árazzák , de ez durván gáz elemzés lett. Nem is olvasom tovább mert megüt a guta
CIG Pannónia