Bocsi, ha előző hozzászólással vkit megbántottam, talán félreérthető volt, "juhok" kifejezés alatt a pappert/árfolyamot értettem és nem saját magunkat.
bejeloltem az also nyil 527ft a felso nyil 600ft-nal a ketto koze tennem a maximumot amit Pentekig elerhet viszont a korrekcio is benne van ez csak az en elkepzelesem egy tipp. https://invst.ly/62xex
Köszi Igaz nem sok értelme van csak rsi voltam kiváncsi! Az Rsi tényleg durva már tulvett de lesz ennek még folytatása! Na jó éjt mindenkinek! Holnap limit fel feissen ;)
Nincs ertelme nezegetni max a havi chartot nezem. itt barmi lehet a kovetkezo napokban, mehet 600ft fole majd vissza 500ft ala most inkabb azt kell eldonteni erdemes e kiszallni itt, vagy inkabb tovabb tartani minimum 3 honapo,t es arra spekazni,hogy esetleg 800ft folott lesz mert ez is benne van a pakliban.
Ha ugyanaz a team terelgeti a juhokat, mint az opusban, akkor...mennyi felső limites nap is volt? 5, talán 6? Persze ez pusztán a képzelet szüleménye, alkoholgőz által rajzolt kép :)
CIG Pannónia