A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.;
cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt
részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy Preisinger Béla felügyelőbizottsági tag közeli
hozzátartozója tőzsdei kereskedésben 171.958,- db (azaz egyszázhetvenöt-ezer
kilencszázötvennyolc darab) CIGPANNONIA törzsrészvényt értékesített 227,- Ft/db
áron az Equilor Befektetési Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.
Preisinger Béla közeli hozzátartozójának tulajdonában, a tranzakciót követően nem maradt
CIGPANNONIA részvény.
11-éves megtakarítási életbiztosítást kötöttem, a METRÓ áruház parkolójában. Leszólított egy ügynök.5000ft-ról indultam
és havi 15000ft-on fejeztem be.
Először megbántam, de a 11-év hamar elrepült,és MEGÉRTE! " AB egon"
UNIT-LINKED EGYÖSSZEGŰ a postán 8-5% tisztán adómentes.Eddig megérte.
Befektetési alap többet hoz,de több az izgalom is,2008-2009-ben nem sokat aludtam.
Az elemzők-"tisztelet a kivételnek" saját és céges érdeket szolgálnak.
Minden fórumozó egy elemző, és egymás jó vagy rossz, vélt vagy valós információiban keresik saját ügyletüket.
A KBC-elemzése megbízható.
Nagy és hosszú esés után a bizalom helyre állta is hosszú lesz.
persze, mert nem ér ennyit a cég...
hiteltelen emberek árulnak évtizedekre bizalmat... ez egy életképtelen konstrukció
(az csak hab a tortán, hogy 20 forintnyi eszközt árulnak 200 felett ...)
MOL, RÁBA és sok más részvényt persze én is kedvező árunak tartok ezzel és számos tolvaj részvénnyel ellentétben...
Bankok csipegetnek maguknak. Mert szerintük megéri. Nyilvánvalóan nem rövidtávra vesznek.
Szerencsétlen kisbefektetők meg adják.
Szerintem jó kis papír lesz ez majd, ha egyszer megint lesz forgalom a BÉT-en.
Az utóbbi egy hétben megvettek közel 563e db részvényt bőven 233 feletti értéken. Gondolom nem kisbefektetők gondolták befektetésre érdemesnek ezt az árszintet!
szerintem várj azzal az eladással, korrekció benne volt és ha azt nézed hogy ma szinte minden mínuszban van nem is vészes. mindig is lesznek olyanok akik nem a fejlődést látják hanem keresik a kifogásokat. nem gondolnám, hogy a rába annyit ér amennyin most van,(jóval többet) és ugyan ez igaz a mol-ra is mégsem tükrözi a részvény ára a valós értéket.
CIG Pannónia