ezt én innen sajnos nem tudom megmondani, valszeg ez egy többszereplős és többtényezős dolog... viszont a vételem generált egy 10K pakk vételt piacin.. ami szintén a robotkereskedést támasztja alá...
Inkább mintha kifulladna, a robot is kénytelen egyre szűkebb sávban szarakodni. Hétfőn volt egy jólsikerült napizás, kedden nem tudtam ránézni, tegnap ismét volt egy napizós akció, de már sokkal szűkebbre sikerült, ma pedig teljesen lekereskedhetetlen (ez mijen egy kifejezés?) lett, nem is piszkáltam.
robotkereskedés van... adogattam K méretű pakkokat, gépiesen vette.... majd beraktam vételre ugyanígy K méretű pakkokat és gépiesen adott ... 300-on, illetve környéken veszi, és ugyanezen vevő adja is felette, míg össze nem jön a beállított mennyiségű pakkja egy bullra, ez az egyik verzió... vagy pedig a másik verzió, hogy sávosan most éppen itt kereskedik, azaz semmiféle gyűjtés nincs, és majd döntenek, hogy feljebb vagy éppen lejjebb lesz a következő sávoztatás...
Majd, ha már nem öntögetik be menetrendszerűen záróban a 300-at, akkor elhiszi mindenki, hogy elindul. Addig minek venné 310-en-320-on? "Türelem-tornaterem"-- mondta egy bölcs anno (Besenyő Pista bácsi)
Ezért szívatnak meg minket, de úgy rendesen. Nem hiszem,hogy nagy szükségük lenne a pénzre a részvényből, különben már nem itt tartana, vagy nem is hagyták volna ennyit esni. olyan bika piac van amilyet még nem láttak, de ő még csak a bevezetés harmadán van. Hááát nem tudom :( De legyen Neked igazad!
A Cig fo tulajdonosa Dr Bayer Jozsef egyik legbefolyasosabb szereplo a mediaban, jo kormanyzati hatszellel. http://www.mediapiac.com/ki-kicsoda/Bayer-Jozsef-dr/16/ Ezt csak azert masoltam be mert biztos vagyok benne,hogy lesznek meg itt erdekes fejlemenyek. Mediaworks-ot is toluk vette meg az Opus.
CIG Pannónia