ha még emlékszel Vágóra az első elemzésekor rendesen kiakadtam.Most korrigálta hibáját de attól még hiteltelen számomra továbbra is minden elemzése,ezek az iskolapadban tanultak a tőzsdéről anno meg hallottak olyant hogy japán vagy orosz-válság,tőzsdekrack,és ezek publikálnak kisbüfiknek,tudományos alapon mindig mindent megmagyarázva,és akkor még le sem merem írni a benfenntesség lehetőségét,ugyebár érted mire gondolok.
Az egesz Bet-en ez van remeljuk majd valtozni fog itt Cig-nel az en opciom szerint hirtelen nagy forgalommal fogjuk attorni az 500ft-ot es utana bye bye 500:-)
Itt a lenyeg lesz ez meg veteli ajanlas is turelem.
Ugyanakkor egyelőre nehéz becslést adni a Konzummal való együttműködésből fakadó többletértékre. A hazai banki fiókhálózatok mint értékesítési csatornák megnyílása, illetve a CIG-nál a Konzumtól kapott tőkének köszönhetően is megnyíló akvizíciós lehetőségek jelentősen növelhetik a biztosító nyereségességét.
De a CIG kgy januárban jóváhagyta a Konzum-együttműködést, így szerintem a 352-t elhagyhatnák gyakorlatilag az elemzésükből, de lehet akkor mindenkinek logikus így csak nekem fura. Tudom a pénz nem folyt be még.
CIG Pannónia