túlságosan is azok,rablás ami itt megy,teljesen tiszta,persze tőkéjük akad hogy bizonygasság vélt igazukat,csak a konszolidált jelentés nem hazudik,mindenkinek ajánlom olvasgatni hogy tisztán lásson és ne ezeknek a humbuk-otp- jancsiknak -pináknak higgyen
A 13+1 kérdést tartalmazó levelet elküldtem a Rába képviselőjének. Remélem lesz válasz és eredményes lesz az érdeklődésem. Mindenkinek köszönöm a kérdéseket, segítséget.
Na ez az. Ha van még írjátok meg és továbbítom a megadott email címre. Én pl. javasoltam egy gyárlátogatás lehetőségének biztosítását is, tekintettel az elmaradt kgy-re.
Pár kérdés már többször felmerült... -alig van a vezetőségnek részvénye, mi az oka -miért nem vásárol ilyen árfolyamon saját részvényt maga a cég -miért fizet osztalékot,ha ennyire rossz a helyzet -miért van egy nevetséges un. beszerzési áron nyilvántartva a városréti telek -a 13 mrd-os beruházás , az üzembeállás óta csak vitte a pénzt, mi áll a dolog mögött -a honvédségi beszállításiok csak tolódnak, vagy végképp lszükségtelenek a Rába járművek
Beszéltem a Rába egyik emberével, aki a kommunikációval foglalkozik. Kérdéseimre nem tudott egyből válaszolni, de pozitívan állt a dolgokhoz. Kérte, hogy írásban küldjem kérdéseimet és javaslataimat. Nem éreztem "lerázásszagúnak" a dolgot de még gondolkodom, hogy írjak e. Ha valakinek van javaslata, kérdése kérem írja meg.
Chartok topikja