én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Lehet, hogy naív vagyok, de én sosem hittem ezekben az összeesküvés elméletekben. Kizárt dolog, hogy az Erste bármilyen irányba tudná érdemben befolyásolni az olaj árfolyamát. Pláne, hogy ezt azért tegye, hogy magyar kisbefektetőket buktasson be. Van szerintem jobb dolga is.
- A szomszédai terroristák és látta, amint elindultak valamelyik vezeték felé jól megrakott teherautókkal.
- Az ESTRE csinálja, hogy jól bevásároljunk az árjegyzőtől, majd az összegyűlt pénzzel lenyomja az OIL árát addig, hogy a stoppok aktiválódjanak és kiüssék a certit.
Grt !
Én is vagyok olajban is, de tőkeáttét nélkül óvatosan duhajkodom :-)
Az a meglátásom, hogy mielőtt tovább megy 35 irányában, még egyszer megtámadja az 55-öt !
hat nemtudom 1090en vettem igazandibol chartot megnezve magasabb melypontokrol ujabb lokalis max, fordulasgyanus de tul sok a hirtelen hasznom rajta:) ergo realizalasra motival.. majd kiderul
A legkommerszebb link erre a
---> www.livecharts.co.uk
Egyébként figyeljétek meg, hogy az arany napi kereskedése szinte mindíg egy bizonyos sémát követ.
Európa de. mindíg felhajtja., aztán Amerika meg Ázsia leadja.
Ha viszont a trend is emelkedő, akkor az USA is beszáll és az európainál jóval nagyobb forgalommal nyomja felfelé.
Meg is volt a visszateszt, épp 785-ig és most agresszíven fel !
Sikerült az eredeti pakkom 2/3-ával visszaszállni 792-nél.
Viszont sosem tudom magamnak megválaszolni a kérdést, hogy ilyen esetben miért nem merek nekimenni a Nagy Pénzzel, ahogy eredetileg terveztem ???
Certifikátok