én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Elég érdekes az árjegyző, kis változásokra is kellene most lépnie ilyen tőkeáttételnél de 834-835-ön áll régóta az eladás pedig 10 pont mozgás volt az indexben. Vagy nálam van leragadva??? 10:35-10:43 köz nem nagyon változott.
Vesznek is. Jól lehet vele keresni nagyon, ameddig felfele megy. Ha beválalja valaki az esetleges kiütést, akkor van benne fantázia. Könnyen ugorhat le vagy fel 40-et, lefele a vég felfele busás haszon.
Mondjuk most is csak 37 pont kell a kiütéshez, ami éppen 1-2mp alatt is meglehet, de ha valakinek mázlija van felfele is mehet, akkor nagyot kereshet. Én inkább nem próbálkozom ezzel. :-) De ha van itt nagy válakozószellem ki tudja. :-) Mint a játékteremben.
Na de ha kereskednek a részvényekkel, akkor sz index is változik, és ha valami a korlát alá esik kiütik a mi kereskedési időnkön kívül is. Sajnos volt benne részem olaj longal régebben. Mikor kinyitottunk korlát fölött volt, de addigra már árjegyzés nem volt. Az hogy most pár percre összeresztették akicsiket semmit nem jelent. Valaki "eszes" volt 1000-ért megvette a longokat. Aki eladta legalább kevesebbet bukott. Sokan eladták nyitóba ahogy látom. lassan bebetonozzák a certit, bár most 4212 nél jár, de volt alatta...
Certifikátok