én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Hát egyenlőre nem úgy néz ki, mint ami vagyon vissza akarna mászni. Arannyal nekem nem volt eddig túlzott szerencsém, de a chartokat nézegetve nekem egy 850 -es árfolyam rajzolódik ki a közeljövőben technikai alapon. Mit szólsz hozzá?
Tschaba,
Bogarat ültettél a fülembe ezzel az ellenállással és én marha eladtam ma 776-nál, gondoltam visszaveszem lejjebb !
Most szállhatok vissza magasabban.
Mindenképpen meg kell tenni, mert az irány up !
Pláne, ha a dollár elkezd egy kicsit gyengélkedni.
Mikor fog eljönni a short ideje?
Talán amikor csökkenni fog a német államkölcsön iránti kereslet...
Jól behatárolható időpont :D
De biztos észrevesszük :))
Akkor megszületett az igazság!!! Mindenkinek igaza van, csak másképp, viszont WTI-re sehol nem találtam eddig chartot, ezért néztem a Crude-t. Száz póknak is egy se térgye 50 alatt mind a 3 grácia.
Ezt én is tudom, de szinte 100% ban leköveti a Brent mozgását, ami 2,xx dollárral mindíg alacsonyabb, mint a WTI. A nymex light sweet crude pedig kb. 1 dollárral a WTI felett van mindíg. A kettő átlagából mindíg kijön a WTI. Mindíg a kettő közt van. De mind1.
Semmi baj, mindíg tanul az ember. :-)
EURBUND ra nincs valami realtime grafikon, érdekesebb lenne úgy figyelni a mozgását. Valaki benfentes nem tud róla, hogy DAX long mikorra várható?
Nem a WTI-t nézik? Mondjuk 30%-os bukó DT után nem tudom mit kötözködök! De ez tényleg érdekelne. Vagy a WTI eleve egy átlagár, a neve alapján valószínű. Végre leesett nekem is!Akkor ezt meg is válaszoltam magamnak!De köszi
Crude az valóban nem még, de kettőre épülnek itt a certik, és kettő átlaga már volt 50 alatt. Brent 48,338 is volt már. 49,910 en volt már a kettő átlaga amiből itt a certiket származtatják.
Certifikátok