nekem az a szerencsém, hogy hu részvények kapcsán shortban vagyok, ami most éppen jó, az eurhuf long is hozna, ha éppen tudnám zárni ezeket. De nem tudom.... :(
Elég durva, amit csinálnak ezzel a leállással, szerencsém, hogy jelenleg nincsenek nagy pozijaim. Lehet a 4-napos banki szünet miatt az Erste még nem tudott újraindulni?
Az mnb 5 millióra büntette a mol-t a múlt heti vecsési csoda bejelentése miatt, kíváncsi vagyok, hogy az Erste technikai leállása miatt is ilyen szorgosak lesznek-e...
Van ez a Vix 2x short certi: https://www.boerse-frankfurt.de/derivative/de000vp8alr9-faktor-2x-short-zertifikat-auf-vix Működése kb így néz ki egyszerűsítve:Ha Vix esik 1 egységet, akkor ennek az értéke megy fel 2-őt. Amit nagyon nem értek, hogy ha 6 hónapos távra kattintok, akkor a certi értéke felszaladt 30->70-re. október eleje -> november eleje időtávon. Miközben a Vix 24->17 mozgást végezte. Holott korábban is volt a vix 17 körül, de a certi közel sem szaladt meg ennyire. És jelenleg is, ha a vix közelíti lassan a 17-et, de a certi kb 40-ig fog felmenni. Érti esetleg valaki?
CERTI HATI WARRANT
Itt folytathatjuk.