Egy kérdés rutinos certisekhez!
Ha jól néztem akkor minél közelebb kerül egy certi a kiütéshez annál nagyobb lesz a tőkeáttét?
És ezek szerint ez fordítva is igaz?
Én most nem nagyon erőltetném az OTPTS certiket. Igaz, hogy nagyon sokan várnak egy korrekciót benne de véleményem szerint még előtte igencsak föl fog menni az alaptermék ára, és lehet, hogy a TS10-nek is annyi lesz.
Mindössze 7 % választ el a kiütéstől.
És ahogy a mai napot elnézem az OTP megint veszi saját magát, ami egy idő után a shortzáróknál fog problémákat okozni.
Nem tudom mikor volt a váltás de láttam a csúcsot a kiütés napján. Vagyis nem akkor váltottak az investing-n. A certiben a rollover később jött volna egy héttel, 14-én. A TS21-ben akkor volt, egyszerre rollovereztetik ezeket.
Mert a Mol certiknél érvényben van ez a 10-s osztó. Ott 1000 pont mozgás az 100 pontnak felel meg a certiben.
Van ennek az ellentettje is: Dax certik, ott 1 pont mozgás 3 pont certimozgásnak felel meg. Próbáld ki s megtapasztalod az igazi adrenalinbombát mikor ellened megy 3*-s gyorsítóval :)))
Nekem TS21-m volt de figyeltem a TS20-t is. Egyik éjjel úgy 2 óra körül a futi felment 2119.75-ig egy pillanatra. S annak a certinek a kiütési ára 2119.65 volt. Ez történt.
S utána bezúgott minden. Persze a TS21-t sikerült minimális nyerőben dobnom a nagy kasza előtt, csak kicsit szíven ütött engem is a brexit para árnyékában ez a lokális ATH. Addig a kutya nem foglalkozott ezzel. S utána héten vagyis a múlt héten el kezdtek ömleni a brexit para hírek tömegével. 2 napon múlt az egész mert ha látom a szakadást akkor nem dobom el ilyen könnyen. Rohadjanak meg a manipulációikkal.
Azt mondja meg valaki, hogy miért van az, hogy amíg a MOL megy 100 Ft-ot a MOLTL15 kb 10 Ftot változik.
Ugyanakkor az OTP-nek elég 15-20 Ft-ot mozdulnia, hogy az OTPTS08 mozduljon 10 Ft-ot.
én kezdőként az rcbrentoil-t sem értem.
esett 10%-ot a brent, erre a certi szinten zárt tegnap, ma legalább valamivel lentebb van. De hogy van ez? Ott van árjegyző amúgy.
CERTI HATI WARRANT
Itt folytathatjuk.