Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én akkor átmegyek MT4re. Így is mindig csak a devizaváltás választ el tőle, meg a deviza hatás, de lehet jövő januártól már benevezek egy másfél milla próbával rá. Ott kinyílik a világ, amit annyira nem akartam, mert akkor még többmunka, és folyamatos gép a skalpok miatt, kis tradek és stopok miatt. A mennyiségem kevesebb, mint a 50-100-200kontis időkben havi szinten. Nem is néztem mostanában mennyi.
Ja-ja. Imádhatnak a brokicégnél, mert havi 600-2000 konti között kereskedek. Gondolom Te is hasonlóan. Mi adjuk a forgalmat a hatinak. Na jó ez nem igaz, de a kis mozgások jórészt mi csináljuk :-) Majd kiderül mit fog csinálni az erste a brokidijjal, ha marad minden így, kereskedek továbbra is, ha meg felhúzzák erste árba, akkor abba hagyom, azt már ezzel a stílussal nem tudom kikereskedni.
Ja igen, mik mára a várakozásom: Fogalmam sincs, semmi nem történik, semmit nem csinálok, majd ha lesz valami, megpróbálom lekereskedni, addig meg mással foglalkozok. Ami most nekem nehézzé teszi a kereskedésemet, az a magyar piac/nyugati piac kettéválása. Ez covid előtt kevésbé volt ennyire látványos, most érezhető. Így a kinti piacokat is kevésbé figyelem.
Igen. Hasonló nálam is. Mondjuk nálam jó a nyerő arány. Szeptemberben nem volt bukós pozi, pedig jónéhány van naponta. Kicsit lövök én is 70-250pont között többnyire. Mennyiségben lejöttem, többi pénz lekötve. 30Kontiig bohóckodom, de nem vettem meg az 1konti 100pont nyereséget sem. Minden fillér számít. Sűrű fillér sok forint elv. Kitartást, és sok jó tradet kívánok!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!