Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, megértelek. Így vagyok én is. Hasonló a meglátásunk általában. Bux felfele erőlködik, Kint meg ma nem mennek. Fázis késések vannak a különböző nyitvatartások miatt.
"Gulyás Gergely: drámai romlás is jöhet, maradnak a korlátozások. A járványügyi szakértők előrejelzései szerint a statisztikák romlása várható, és akár drámai romlás is bekövetkezhet. A kormány ezért a korlátozások meghosszabbításáról döntött március 15-éig - jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón, amelyről a Portfolio élőben tudósít." A hozamehseg erosebb
Igen, ez az ingatlanpiac. En is porgok most vele. Mondjuk elmondtam Lakas topikomban is, hogy ez lesz, de ott is kirohogtek, meg elkuldtek Ncseed-del minket a francba. Ugynugy, mint 2014ben is. Na mindegy, szokasos. Kicsikben is megirtam megint januarban jon az emelkedes, elkuldtek a francba, aztan Set 40-100, futur 60-85, ott1 146-210, master tripla, es tarsai. Februar elejen megirtam ennyi, johet a fek. Akkor azert minuszoltak kuldtek el. Le is jott set 100-78korul, futur 85-76, ott1 210-167. stb.. Mindegy, en befejeztem. Az itteni forumos nepnek semmi nem jo, akkor hallgassunk masokat, Oket magukat az okosokat.. nekem a legjobb, ha nem kell okoskodnom masnak tippet adni. Maradok buxnal akkor itt, meg hatinal.
Technikailag benne van az emelkedés lehetősége, elképzelhetőnek tartom, hogy shortos vétel fogja felhúzni az árfolyamokat. USA-ban kicsi a tér felfelé, de KKE lemaradó volt, itt van tér még bőven, ha elindulnak a pénzek lehet itt roham, nem is kicsi. A forgalom fura, de megvan, talán az első óra nem az igazi (homeoffice, később kelnek az emberek?). Nincs még short jel nagyobb tf-n, sőt, inkább long van (volt), meglátjuk meddig megy a piac. Én tegnap longokat nyitottam, 1R felett már az árfolyam), gondolkozom a kockázat csökkentésén, stop mozgatás/részzárás, meglátjuk mit mutat a pa.
Picit... de lehet benézek valamit. Itt azt látom, hogy dübörög az ingatlan biznisz. Ismerős tavaly előtt csinált egy ingatlanirodát, féltettük, piszkosul pörög neki az üzlet (tavaly még szenvedett). Tegnap voltam a plázába és a tescoba, mindkét helyen van ingatlanos cég, ennyi sürgölődő alkalmazottat még nem láttam. Hatalmas a nyüzsi az ingatlan piacon, volt olyan, aki a lerakott foglalónak a dupláját kifizette, hogy övé legyen a kiszemelt ingatlan (a korábbi vevőjelölt még a hitelét intézte, ezt használta ki a kp-s vevő). A Balatonon fűtés nélküli (!) ingatlanok mennek 50 misiért (35m2), eh?
Sajnos virus helyzet nem javul. Paromeknal 1ev alatt ket covidos volt osszesen. Most a fel iroda covidos, jelen helyzetrol beszelek. Masik keruleti irodajukban az emberek ket harmada covidos. Paromektol vittek at embert dolgozni a masik keruletbe, mert fel tarsasag megis tobb, mint egy harmad. Mentos tiszt letesztelte a beteg kollegakat, es kozolte ez az erosebb mutans virus mar. Faj a hatuk, kohognek, lazasak, levertek. Mi atestunk a masodik hullamban, bizom benne harmadikba nem esunk bele, de mivel a kollegai fele beteg, nyitottan varom jojjon, ha jonnie kell :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!