Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Mindegy, ilyenkor varni kell mi tortenik, lesz-e momentum. +1%ra felfele nem varok tobbet. Ha megis tepik akkor veszek, de magamtol tobbet nem varok 1%nal. Most mar 33910hati ugye. Jo hogy nem adtam, mire adnam?
Na ma megint 1%pluszban kinyitott bux, amivel megint sok mindent nem lehet kezdeni. Vettem 3Kt 33800on es elment 33860on de ez kleine fischenek is keves
Sziasztok, én úgy látom, hogy SP akár készen is lehet a korrekcióval, igaz az index a tegnapi zárással még benne van az eddigi aljtól indult csatornában, igaz már az alsó vonalra tapad. A futiban van egy 04.23-tól indult kis ék, abból tegnap esett ki, a ma hajnali kereskedésben pedig már vissza is tesztelte. A 1,5%-ból pedig már csak 0,8% van. Izgalmas, érdekes, meglátjuk! :)
Igen, érzik ezt az amcsik is, ezért a tegnapi 0,5%-os esés után most +1,5%-os nyitást vetít előre az S&P futi. Érdekes lesz a mai nap, érzésem szerint reggel long, délután short. :) (Kíváncsi leszek a mai USA GDP adatra!)
gyors kezű voltam, lehet kapkodtam, chart szerint adnom kellett, vagy kiráznak vagy nem, majd a piac dönt a sorsomról, ha első beugró jó lenne meglepődnék...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!