Szeretnék egy alapos elemzést kapni , Demcsák legfőbb problémája mennyiben fogja a BUX-ot befolyásolni ill. Gyurcsány ( és neje) megnyílvánul-e majd e témában is?
A legjobb elemzőknek felajánlásokra számíthatnak. A téma komoly hiszen
mértékadó brit gazdasági szaklap is foglalkozott vele.
Semmi különös, csak amikor leírta, hogy az ő gyereke ne járjon szegény és rossz családok gyerekeivel egy óvodába.
Azért ez meredek egy elvileg balos kormány hivatalos szóvivőjétől.
"Nyáron kimegyek a strandra és lekurvázom az összes monokinis csajt akit látok, elvégre 1950 van, nem 2007."
Kanyisz:)
Sok netes prűd, aztán a másik ablakban véletlenül épp töltődik le a korbácsos dominavideó...:)
Demcsákkal nem a tangagate ügy a gáz, hanem amit pl. a blogjában művelt, meg hogy egyébként is elég buta. A tanga csak javított rajta, legalább láttunk belőle valami értéket is.
Emlékszem amikor az orbán dugta a Selmeczi Gabit, a Dajcs Für meg a kis titkárnőjét milyen pánik volt a fiszővben a kis Zalánka jövetele miatt... Azok a nagy bulik, ugye?
nem tudom mit benaztok ezen.
1. egy noii test gyonyoru
2.a modelkedes egy szakma
3. egy jo not bizony el kell tudni tartani es csak azok tudjak akiknek jo a jovedelemtermelo kepesseguk. Kispalyasoknak nem valo jo no.
3a egy jo no az nem qrva,max egy qrva jo no
4. teny persze, ezt is elqrta a kormany meg ezt sem tudjak normalisan csinalni.
5. az a no qrva aki mindenkivel.., az egy mocskos qrva aki mindenkivel csak veled nem.
Felőlem aztán Vad Kata is lehet a kormányszóvivő, ennél nagyobb segget akkor sem csinálhatnának a szájukból!
És azt kurvázol le, akit csak akarsz, ebbe sem szólok bele, csak nehogy valaki más megtegye, amikor alaptalanul, bizonyíthatatlanul illetsz valakit ezzel...
Ha esetleg választani kell, akkor még inkább Demcsák, mint Havas!!!
Többet kéne csajokkal sexelni a prüd jobbosainknak! :-) Visszaolvastam a mai termést, nagyon érezni, hogy a srácok a szüleikkel laknak és csak pénzért kapnak nőt!
Én egyet hiányoltam a bevallásban. Az utolsó oldal legalján csak az szerepelt,hogy a képviselő aláírása.
Én nem találtam a szokásos kitételt: vagy meghatalmazott aláírása.
Nincs jogi végzettségem, ezért kérdem csak személyesen a képviselő írhatja alá?
Ő tudná a legérthetőbben elmagyarázni a dolgokat.
például : Hááát Őőőőőőőőőő annyit tudok mondani, hogy őőőőőőőőőőőőőőő, mmmmmmm, hááát lehet hogy nem lesz áremelés.
mer ööööööööööööööööö.....
hogymondjam......
lehet hogy........
nembiztossss.......
tehát aa..........
eeeelmenjen...
de a a gátvédelem az má' nem mindegy.
na most olyan van hogy öööööööööööööö
tehát maga gátvédelem.....
bugyi vagy tanga
A legjobb elemzőknek felajánlásokra számíthatnak. A téma komoly hiszen
mértékadó brit gazdasági szaklap is foglalkozott vele.