Képzeljétek, megbítűztam az eddigi brókercégemet az OTP-nél hogy december 29-én reggel vegyen nekem 20ezer db HUMET részvényt limit:36 HUF/db áron. Ezután nyugodtan ültem a babérjaimon, mert aznap a megbízásom (ügyletszám: 05MBE0013693) utáni időben még rengeteg 36HUF/db os ügylet született. Teljesen nyugodt voltam, hogy teljesítik a megbízást még aznap. Tegnap mentem ismét az OTP-be hogy ugyanan ennek a pakettnak az eladását kezdeményezzem (közben ~60%-os emelkedés volt) tehát jókora nyreségre számítottam. Ott ért a hidegzuhany, hogy az OTP bróker b@szott venni a megbízásom alapján, tehát elaludt a megbízásomon. Mindez 1+1% díj fejében!!!!!! Tegnap visszavontam ezt a megbízást mert nyilván ennyiért már nem kapok Humit. Nos, a visszavonásom még csak a mai nap délutánjára sikerült, mert az OTP fiokos hőlgy azt a bizonyos OTP-brókeres xy Kornél urat aki felelős, nem sikerült elérni csak ma!!!! Szóval kérdésem lenne a T. OTP brókerhez hogy ki fizeti meg az Ő elalvásuk miatti károm???? Új brókercég után kell néznem aki nem lajhár és nézi valamire az ügyfelét. Segítsetek!
Na. Erről beszéltem, hogyne számítana, ezek szerint vagy nem olvastad el, vagy nem értetted amit korábban írtam. Délben már TELE VOLT A KÖNYV 36-on vételi ajánlatokkal. Ha megnézed a kötéslistát, 12:09 után alig született összesen néhány ezer db-nyi kötés, mikor már több, mint 300.000 db állt 36-on. Te ha Fürgeujjú Kornélnak adod a megbízásod és ő azonnal bepötyögi a könyvbe, akkor is ennyien előtted álltak, a te megbízásod akkor teljesült volna, ha az előtted lévő 300.000-nyi vételt már teljesül.
Oksi. megnéztem, 12.09 perckor voltam ott, mert megtaláltam egy akkor készült befizetéses bizonylatot. Nem tudom számít-e hogy dél vagy reggel? Persze ha ez miatt nem teljesült, akkor legalább értesítettek volna erről a tényről.
Szerintem is az EQ-hoz menj (én nem ott vagyok, és nem kapok jutalékot:), a PETI-jük jó, a real time onnan van nekem is.
29-én reggel adtad, oké, de hány órakor?
Hali!
12.29-én reggel adtam azt a megbízást. Aznap végig max.. 36-on állt a Humet. 36 felső limittel adtam a megbízást. Erősen gondolkodom hogy a 7milkós portfolióm ( Bchem, FHB, Egis, Mol, OTP) átvigyem másik brokercéghez.
Donpedro, ahogy nézem, mivel x-edjére nem válaszoltál arra, hogy mikor adtad be a megbízásodat, az a gyanúm, hogy már magad is rájöttél arra, hogy a konkrét ügyben nincs igazad.
Ami viszont egyébként az OTP brokit illeti, szar, nincs vita, el kell jönnöd, egy olcsóbb, gyorsabb helyre.
Most van az esti elemzés ideje. Ma bennt voltam az OTP fiokomban ahol az értékpapír dolgaimat rendezem. Ott is elismerték hogy ők is tehetetlenek, mert xy Kornél és csapata impotens és baromi lassan reagálja le a megbízásokat. Szóval a megbízást adom pl.. vételre xy limiten a kívánt részvényre, azt csak napok multán teljesítik, mert Kornélék így is úgy is melegszenek és kapják a bért az OTP-től, az az tőlem az 1% díjamból. Mindezért még nem is tájékoztatnak hogy a tranzakció sikeres volt-e? El kéne gondolkodni a T. OTP vezetésének, hogy ugyan nem kéne-e páros lábbal kirugni az impotens munkatársaikat.
Relic, ha 0,4 % igaz , légyszi átküldeni proniferi@freemail.hu egy nevet , telefonszámot , mert felveszem velük a kapcsolatot, ha lehet telon vagy interneten csinálni.
OTP fiókban nem lehet, mert hülyék.
Donpedró. Én általában mindent perre viszek , amiben ugy érzem , hogy igazam van.Miután bepereltem őket utána perenkivül kiegyezünk vagy ha ők is ugy érzik , hogy igazuk van elmentünk már a Legfelsőbb Bíróságig. Jó, speciuális értékpapírokban jártas ügyvéded legyen , mert könnyen elvesztheted.
DE , pénznyelőnek abban igaza van , milyen sorrendben voltál benne. Mert ez a story a tipikus bennfentes vételi köcsögöknek szól. Ott kispályás idegent Civin féle kör nem nagyon enged be.
Azt nézd meg , milyen határidő alatt köteles bíztosítani a vételedet , mert a vidéki fiókok szeretik ugy felvenni , hogy a teljesülés a következő nap legyen.
Bp. , azért IEB már fizetett nekenm nem szabályszerü teljesítés miatt.
Donpedro, "Elhiheted hogy ha nem vagyok biztos abban amit mondok, akkor nem adom meg a bizonylat számát".
Én elhiszem, amit írsz, de mégegyszer leírom röviden: ha 36Ft-os áron adtál vételi megbízást, akkor nem biztos, sőt inkább azt mondom, hogy nagy valószínűséggel NEM TELJESÜLT. Nem az OTP hibájából, hanem mert voltak előtted a könyvben.
Ja, és azt még elfelejtettem, hogy neten meg tudod nézni a portfóliódat bármikor, mindig az aktuális real adatokkal számolva, értékpapír számlánál. Szóval nincs olyan, hogy nincs papír.... nem tudom, te hova kerültél :)
Elhiheted hogy ha nem vagyok biztos abban amit mondok, akkor nem adom meg a bizonylat számát. Remélem valami OTP-s hozzáértő utánnanéz. Sajna a vidéki városok fiokjaiból a számítógépes kapcsolat a központtal néha tovább tart mint egy nap. Valóban nem küldenek értesítést arról hogy teljesült-e a megbízás, vagy sem.
Brókercéget keresek!!