Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 03. 07. 12:51

Bróker(cég) kerestetik  

jó broki kell!!!

tarifa másodlagos

elsõdleges: hívjopn, ha vmi nagy mozgás van a picon vmilyen irányba, és adjon sok-sok insider infót :)

nem akarok minden jóból kimaradni :)

összefoglalom jobban is... késõbb.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 03. 17. 09:51
Üdv!

Vki el tudná nekem küldeni a CD BÉT Össszefoglalót? Annyira beletemetkeztem a külföldi samllcap-ekbe, hogy már el se mentettem! HTML / DOC tökéletes lenne. Főleg a forgalom és az átlagár miatt kellene a táblázat, elsősorban a MOL, FOTI, OTP, MTCOM quadriga érdekel. Előre! :) is thx Hajrá Börsen! :) (mondjuk sanszos, hogy megöntik – kicsit lehetnének türelemmel a Vízöntők :) )

Köszi a real linkeket, nagyon faják. Egyre nehezebb a döntés… :)

Ide jöhet a CD tábla, részvényajánló, elemzés, köv. heti lottó nyerőszámok, stb. :)
marvin28@freemail.hu

Sok pénzt!

P.S.: oslói adatokat még mindig keresek - sajna a saxo igen körülményes, de ha ló nincs, saxo is megteszi :)
Törölt felhasználó 2006. 03. 16. 23:57
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
link

link

A másodiknál regisztrálnod kell, de ingyenes.

Üdv!
Törölt felhasználó 2006. 03. 16. 14:59
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
thx

van a FRK-n kívül más is ugye?
mondjuk ha van london+frk, akkor már nem sok macera és pénz a skandinávokra előfizetni a saxonál :)
megy ez, haladunk :)
már csak az adóra kell vmit kiötleni...
25% adó elkerülésére...
Törölt felhasználó 2006. 03. 16. 14:43
link

ingyenes jelenkezés mellett
Törölt felhasználó 2006. 03. 16. 10:19
Realtime adatokat külföldi tőzsdékről még mindig keresek, rossebb ezeket az adatszolgáltatókat… PLS aki tud vmit, szóljon. Nem baj, ha fizetős. Főleg európai tőzsdék kellenének, mert amcsi már van, a többivel meg nem foglalkozok.
Törölt felhasználó 2006. 03. 08. 15:02
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
ok, köszi
nekem is beugrott utólag, hogy már találkoztam vele, csak elfelejtettem... hiába, öregszem...
még a végén nem leszek zöldfülű :)
Törölt felhasználó 2006. 03. 08. 14:25
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
én is úgy tudom hogy free float
Törölt felhasználó 2006. 03. 08. 07:34
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Így tudom: Free Float (közkézhányad).
Törölt felhasználó 2006. 03. 08. 02:13
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
urgent help needed: KÖZKÉZHÁNYAD mi angolul? /norvégul is jó lenne, de arra gondolom még kisebb az esély :) /
a circulation kifejezés erre nem éppen ideális, de ezt a GIB dobta ki, attól biztos van jobb is...
THX

Wedge,

ha a szabin levőre gondolsz ;)
akkor ő a jók közé :)

nem is a Concorde Dögkeselyűvel :) van bajom, hanem egy másik brokicégemmel, ahol a HUF-ot tartom... egyéb dolguk sincs, mint hogy figyeljék ezt a kis pocsolyát, erre még a vízszint-emelkedést se jelzik... hát miféle árvízvédelem ez? :)

sOne: az összefoglaló csak később jön :)
de majd szólok
1előre beérem, ha vki jelzi: ő elégedett a brokijával, stb. :)
aztán majd közgáz-Nobel díjasra fáj a fogam :) aki pikkpakk beárazza nekem az amcsi opciókat is :)
Törölt felhasználó 2006. 03. 07. 15:51
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
AKS, a te eredeti brókered melyikbe tartozik? :)))
Törölt felhasználó 2006. 03. 07. 14:58
Ezt jól összefoglaltad aks... .:)

Nem egyszerû jó brókert találni, szerintem szinte urban legend, ha valaki elkezd itt mesélni a saját nagyon rendes brókerérõl.

Ha találsz egyet, akkor szólj nekem is.
Törölt felhasználó 2006. 03. 07. 13:22
BWM pl. milyen? kedvem sincs kísérletezgetni, rühellem a faxszopó magyar cégeket, k..ra nem ügyfélközpontúak, csak addig nyalják a s..ed, amíg beviszed a lét

nekem utána is kell :)
mert különben odébbállok, és xart se érnek azzal, hogy vmikor még nyalták :) felesleges a sok belémfektetett idő :)
az is xar, hogy az értelmes brokik rendszerint otthagyják a pöcs cégeket vagy a piacot, már a haverom is így járt.
faxom ebbe a putri (M)agyarországba :(

(bezzegg a deutschok még a kislóvés ügyfelekkel is jól bánnak, és még annyi sápot se szednek...)

pedig ha rendesen kiszolgálnának, többször kereskednék, és el se emnnék a búsba - persze a Procentet meg a Wintrustot muszáj volt megvenni a nagy szararcúaknak... shit.

Topik gazda

aks
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek