A szar piacon is a nap legszarabbja a Teamviewer csökkentette előrejelzését - 23%. Ez már sok hónapja lejtőn volt amúgy is , amióta kiderült hogy sok pénz költ el arra , hogy a Manchaster UniteD mezének hirdetője legyen.
14:46 portfoliós hir:Nagyon beindult az esés az európai tőzsdéken:DDD Ma egy gyengülő eladói hullámot láthattunk.A portfoliósok úgy látom a shortjaikban ragadtak amikor ilyen kétségbeesett cikkeket irogatnak.:DD
Persze, jó kis papir könnyű meggazdagodás igéretével.Ha van pénz és türelem akkor ezen a piacon 150 környékén majd lesz veréb is rá mert ugye az alacsony kamat és a lósz*r adott..:DD Mondom ezt úgy hogy most én vagyok a veréb mert nekem van 122 átlaggal...:DD
Jelenleg nem sok ok van, hogy up hangulat legyen, viszont a medve úgy csatangol a környéken, hogy kisbüfiknek drága legyen a short, a longos pedig lassan süllyedjen a mocsárba időben elhúzva... villám-krach nem valószínűsíthető, illetve nagyon nem lenne jó... :D
Nem engedtem el, egyszerűen a pár hét alatt kialakult energiaválság több nyersanyagot az egekbe visz... ráadásul az opec is közreműködik ebben. Ettől függetlenül messze nem befektetésre ajánlott ilyen szinten, és a jelen mozgása rendkívül erőszakos, túlvett, stb., minden ami nem normális. :D
4 euró környékére legalább elvárják az elemzők úgy olvasgattam. Jöhet újból a normális osztalék is. Lehet,hogy megèri tartani a portfólióban. Melyik bankot gondolnád mèg jónak?
A Santander szépen rallyzik ha csúcson zár holnap folytatás következik.Egyébként az én meglátásom az hogy a járványtözsdések fokozatosan szállnak ki a technológiai papirokból és viszik a lovét a reálszférába aztán hitelből vállalkoznak,épitkeznek ez hajtja majd a bankok árfolyamát amit viszont a profik vásárolnak.A techben talán még van egy lefele kör de most már barátibbak az árak mint 4-5 hónapja.A nordex 50 a NIO 40 Nel ASA 40 Biontech 50 százalékos leértékelődésen van túl.
BLUE topic