Magyarországon adózod le 15%...Egyébként ha komolyabb összegről van szó No.ban sem kell benyelni feltétlen a 26,5%-os adót.Német ügyvédi irodák 800 euró körül elintézik hogy visszakapjuk a különbözetet,kérdés megéri-e utánajárni.
Metál mivel te a német tőzsdén nyomulsz, de mindenkit kérdezek aki esetleg tudja! Német tőzsdèn az osztalékadóval kapcsolatban, 26,38 -28 % között van,ha jól tudom és nem változott.. Olvastam valamit,hogy bizonyos esetekben kevesebb az adó ,illetve esetleg adómentes..?? Kaptam mostanában pár osztalékot, francia és amcsiból úgy ,hogy az adó le volt vonva, ez ok. De megnéztem az O2d-től kapott osztalékom (ami 0,18 euró) , ezt teljes egészében megkaptam semmilyen adót nem vontak.. Aki vágja ezt a témát elmagyarázná? Köszönöm!
Eddig azért nem volt osztalék mert az EKB nem engedte.16 milliárd részvény van eddig 3,6 mrd euró a profit.Feltételezem a hitelkihelyezések folytatodnak , hasonló jó eredményeket várok q3-ra is .Az első félévből kiindúlva olyan 7 mrd euró/év lehet a profit ami 40 cent per papir.A kifizetési ráta meg kb 50% a SAN tekintetében.Tehát az UBS általi célár (4 euró)nekem valósnak tünik.
Eszement célárak mindig megrendelésre vannak, fizetnek értük. Egyetlen céljuk van, hogy ha sikerül ezáltal a közelébe emelkednie az árnak - pláne ha segítenek is benne - akkor tömjenek, azaz eladás végső soron.
Ha valaki nem szereti az izgalmakat annak ott a Banco Santander.30-40% felértékelődési potenciál, jövőre legalább 5% osztalék kilátással.Az a cég a 1HY alapján egy pénzfosoda.
BLUE topic