olyan érzésem van, mintha az amcsik hamarosan beszakadnának és most a legelnyomottabb szarokat felráncigálják minden összefüggés nélkül, hogy legyen honnan bombázni... a magyar tőzsdét is így rántották fel hosszú évek után, hogy "világbajnok" lett a Bét...
" tévedésnek tud lenni szépsége" A TA egy valószínűség modellezés és nem extrém mozgás feltérképezése... de ha ennyire "izgat", akkor én is benyögöm a max-ot... most -50% fibo szinten vagyunk, legyen -38,2% fibo úgy 10.6 euró környékre... :D
DB holnap egy rés nyitás és nagy zöld gyertya? :D ...Be*na az elemzőknek meg a shortosoknak... na meg "nekem is", révén hogy erre a hétre azt írtam:"de hogy erre még egy tömör zöld hetes nem jön az is fix" ha mégis a lenne, ..a tévedésnek tud lenni szépsége.
hát nem tudom mit fogok ez évben vásárolgatni :o Szegény kis mol maradt nekem, amit az ág is húz :) ja és DB amit eladtam, mi mást vettem belőle, hát mol..t. A legjobb rv optimalizálni
nah, vaz volt itt lehetőség millásnak lenni, ricsi 4800 as vételek eddig tartani :O DB megvenni full tőkével 6eur alatt :o Mehetek nyugdijba :) közben ami marad belőlem az idő alatt míg ide eljutottunk:))
Gondolom ezek a bef alapok, ha belépnek egy poziba, meg van határozva egy határ mennyi veszteség az ahol , "kész zárni kell". Tehát nem ülnek vesztes short-ban poziban ha ellenük megy a piac. Ez meg be van lőve elemzői által hogy mennyi a tűréshatár igaz? Tehát nincs az hogy ülnek rajta...vagy igen? Csak azért gondolom ezt, mert mégiscsak mások pénzével szórakoznak, tehát kell egy kötöttebb szabály rendszer a pozikhoz.
BLUE topic