Vagy beragadtak fentebb. Azért 2017 sokat dobott nekem is, sosem tagadtam. De ott tökösnek kellett lenni a sok üres vagy nem teljesen üres cégnél mint az Opus vagy a Konzum volt. A sokat látott tréderek, akik látták 2008-t, azok maradtak ki. A jelen helyzet nekem fura. A BUX és az OTP Ath-zgat, közben minden szenved. Kint se akarnak túlságosan esni azért. Ebből gondolom, meg hogy a Brexit se akar eljönni, Trump is valszeg repül 2020-ban, hogy megint nem lesz semmilyen válság. Akkor viszont most jó beszálló van mindenben az OTP-n kívül.
A GWIG-nek vége, nem is értem mi történik, hiszen teljesen új részvények kerülnek kiprintelésre, a benne lévő tulajok 100%-ban elvesztették a pénzt benne... nem tudom milyen játékszabály vonatkozik rájuk, de már mindegy is, csak az elméleti infó miatt érdekelne... divat szegmensben még a tom tailor és a hugo boss van, de sztem a hugo a nagyobb túlélő potenciál...
Te melyik régi lúzer vagy aki beszopott mindent és most új néven regisztrált? :D Tizedannyi pénznél is csorogna a nyálad, mint amennyit én összelapátoltam már a tőzsdén :D
BLUE topic